1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-11-2015 03:03

Αρσενιάδης: «Προβληματισμένος με τους τραυματισμούς»

Η Κηφισιά συνέχισε τις νίκες με το 3-1 κόντρα στην Παναχαϊκή αλλά ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης είναι προβληματισμένος: 
«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Κάναμε ένα κακό πρώτο σετ όπου η Παναχαϊκή παρουσιάστηκε πολύ δυνατή. Χρειάστηκε να δείξουμε μεγάλη προσοχή στη συνέχεια για να γυρίσουμε το ματς γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Είμαι προβληματισμένος από τους τραυματισμούς που έχουμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει ζημιά σήμερα. Τέλος καλό όμως. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια.. Ο Ρουμελιωτάκης μπήκε και βοήθησε με την απόδοσή του την ομάδα να ανακάμψει.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιώργος Λυκούδης δήλωσε: «Υποπέσαμε σε πολλά λάθη. Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Η Κηφισιά είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της ισχυρότατη. Παρόλα αυτά πολλά κρίθηκαν από την δική μας απόδοση. Έπρεπε να κάνουμε τη διαφορά στο δεύτερο σετ όταν είχαμε την ψυχολογία από το κερδισμένο πρώτο σετ. Και πάλι είχαμε την ευκαιρία μας στο τέταρτο σετ για να στείλουμε το ματς στο τάι-μπρέικ».

4 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 08:26 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Φίλε @αντικειμενικέ,οί"δικοί μας" ποτέ δέν είπαν ότι μαζεύονται στό Ζηρίνειο γιά ταβλάκι καί ότι δέν κάνουν προετοιμασία,ή προπονήσεις. Κάποιοι "άλλοι" τά φαντάζονται,ή τά "θέλουν",καί τά κάνουν "πανελληνίως(!!!) γνωστά".
    Παρά τό ότι δέν απαντάς στήν ερώτησή μου γιά τό ποιά ομάδα υποστηρίζεις,λές καί είναι κάτι κακό,λές εκείνο τό "δέν μάς ενοχλεί καθόλου ή θέση τής Κηφισιάς".Αυτό τό "μάς" είναι ασαφές.
    Όποια ομάδα καί νά υποστηρίζεις πάντως, έχεις τήν εκτίμησή μου, καί μπράβο σου,γιατί ΑΥΤΟ χρειάζεται τό βόλεϊ γιά νά μήν εξαφανιστεί εντελώς σάν προϊόν από τόν αθλητικό χάρτη.
    Καλή συνέχεια στήν ομάδα σου,όποια καί νά είναι,όπως καί σ'όλες τίς ομάδες καί τούς φίλους πού τίς στηρίζουν ΣΩΣΤΑ..
    Μέ εκτίμηση. ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link Αντικειμενικός Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015 20:17 posted by Αντικειμενικός

    Όχι ρε Αοκάρα. Απλά οι δικοί σας τα δίνουνε αυτά. Είναι πλέον πανελληνίως γνωστά. Η θέση της Κηφισιάς δεν μας ενοχλεί καθόλου. Πιθανότατα εκει θα τερματίσει, αν δεν συμβεί τίποτα αυτοκαταστροφικό. Μέσα στην τετράδα.

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 12:39 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Βρέ καλέ μου φίλε @αντικειμενικέ, μήπως είσαι καί σύ στεναχωρημένος μέ τόν Αρσενιάδη πού δέν ήλθε στήν ομάδα σου,καί ειρωνεύεσαι τόν άνθρωπο;.. Γιατί ξέρω αρκετούς πού είναι. Μήπως;.Λέω,μήπως;;..
    Αλήθεια, τί ομάδα είσαι;..
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

    Υ.Γ.Είναι ενοχλητική ή θέση τού ΑΟΠ.ΚΗΦΙΣΙΑ στόν βαθμολογικό πίνακα,δέ λέω,αλλά δείξε κατανόηση.

  • Comment Link Αντικειμενικός Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 22:44 posted by Αντικειμενικός

    Αν κάνατε και λίγο προετοιμασία και κάνετε και λίγο προπόνηση μπορεί και να αποφεύγατε κάποιους τραυματισμούς. Μην προβληματίζεσαι και πολύ γιατί θα σκάσεις στο τέλος!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ