1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-12-2015 01:12

Ορφανός: «Μπορούσαμε και με 3-1»

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Λαμία και ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ορφανός είπε: «Είναι νίκη ψυχολογίας και ουσίας. Μας στεναχωρεί ο τρόπος που χάσαμε το 3ο σετ διότι θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει 3-1 και να είχαμε πάρει το τρίποντο. Δυστυχώς κολλήσαμε σε δύο περιστροφές και χάσαμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο 3ο σετ. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα και αυτή η νίκη είναι βάλσαμο για όλους. Κρατάμε το δίποντο και συνεχίζουμε».

 


Ο προπονητής της Λαμίας Πέτιο Ντραγκίεφ είπε:
 «Κάναμε ένα ακόμα βήμα αλλά δεν είναι αρκετό. Γυρίσαμε το 3ο σετ αλλά κάναμε και εύκολα λάθη. Η κατάσταση σίγουρα είναι δύσκολη αλλά δεν τα παρατάμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής».



1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 07:20 posted by volleyakias

    όπως θα μπορούσατε και να χάσετε με 3-1. όταν βρίσκεσαι πίσω με 2-1 είναι πολύ πιθανό. Ευτυχώς απέναντι σας ήταν η χειρότερη ομάδα. Κι όμως μπορούσατε να χάσετε και 3-1 από αυτήν τη Λαμία. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αν δεν έρθουν βαθμοί από παιχνίδια θεωρητικά χαμένα μην περιμένετ τίποτα. Και για να έρθουν τέτοιοι βαθμοί χλωμό το κοβω. Θα δούμε με τον παοκ και το φοίνικα. Αλλιώς χαιρετάτε κανονικά και με το νόμο. Μακράν η χειρότερη ομάδα μετά τη Λαμία. Τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που την έφτιαξαν, μεγάλη σχέση με βόλει πρέπει να έχουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ