1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-12-2015 00:54

Νίκολιτς: «Καλό νέο και υποχρέωση»

Μετά τη νίκη του Φοίνικας απέναντι στον Ηρακλή, οι «πειρατές» βρέθηκαν στην κορυφή μαζί με Κηφισιά και Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας Ντόυσκο Νίκολιτς είπε: «Είναι καλό νέο ότι είμαστε στην πρώτη θέση αλλά είναι ακόμη μια υποχρέωση για μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αυτή τη σεζόν αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν στόχους , Ολυμπιακός, Κηφισιά, Παμβοχαϊκός, ΠΑΟΚ, θέλουν και αυτοί καλά αποτελέσματα απλά νομίζω ότι το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος θα είναι πιο ενδιαφέρον».
Ο κεντρικός του Φοίνικα Δημήτρης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Έπρεπε να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει εκτός έδρας. Δεν αφήσαμε περιθώριο στον Ηρακλή. Χαλαρώσαμε μόνο στο 3ο σετ. Κρατάμε την εμφάνιση που ήταν πολύ καλή, για εκτός έδρας γιατί συνήθως εκτός έδρας έχουμε ένα πρόβλημα και συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα».


Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Δεν πιέσαμε καθόλου στο σέρβις, μπήκαμε στην αρχή χάσαμε αρκετά σέρβις στο πρώτο σετ και αυτό μας στοίχισε, με πολύ καλή υποδοχή. Ο Φοίνικας Σύρου είχε πολύ καλή ανάπτυξη και τελείωνε τις φάσεις . Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι δεν κρατήσαμε καθόλου μπλοκ-άμυνα, στην αρχή ενώ η ομάδα μας στηρίζεται αρκετά στο μπλοκ , ειδικά στο δεύτερο. Μόλις αυτό διορθώθηκε στο τρίτο σετ και δυσκολέψαμε το σετ και με προσωπικές φάσεις αλλά πάλι δεν ήμασταν καλοί στο σέρβις. Όποιο αποτέλεσμα δεν έχει βαθμούς δεν είναι καλό για μας. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε τρία καθοριστικά παιχνίδια με το ξεκίνημα για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παραμονή , είναι στο χέρι μας να κάνουμε το απόλυτο. Το κλειδί, για μένα, για το υπόλοιπο της χρονιάς είναι το ξεκίνημα του β’ γύρου».

Ο κεντρικός του Ηρακλή Τάσος Γάτσης είπε: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι, φτάσαμε το τρίτο σετ στον πόντο και ουσιαστικά χάσαμε ένα ακόμη σετ μέσα από τα χέρια μας. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη στιγμή τι συμβαίνει , είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι όλοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο από την καινούρια χρονιά. Βαθμολογικά η ομάδα είναι άσχημα, δεν ξέρω πως θα αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Πιστεύω ότι κάνουμε κατά περιόδους καλές εμφανίσεις και αυτό είναι το λάθος μας και αυτό μας έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση».

1 σχόλιο

  • Comment Link Γ.Χ. Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 07:27 posted by Γ.Χ.

    Ακου φίλε κε Γάτση που δε μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει είναι αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος του Ηρακλή. Συμβαίνει ότι αυτή η ομάδα είναι μια κακή ομάδα αποτέλεσμα της ανικανότητας ,της ανυπαρξίας και της ασχετοσύνης ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει βόλει , πως στήνεις μια αξιόμαχη ομάδα , πως εμπνέεις μια ομάδα και πως εξασφαλίζεις τους αναγκαίους πόρους για να στηθεί μια σοβαρή σε πρώτη φαση ομάδα που στη συνέχεια θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Είναι δυνατό να ξέρει από αυτά ο Κωστάκης ο κοντομουσάτος που βρέθηκε κατά λάθος εκεί και νομίζει ότι στο βόλει έχει οφσάιτ και χτυπάνε πέναλτι; Ή μήπως ξέρουν οι κολλητοί του κάτι άσχετοι που νομίζουν ότι γίνανε και παράγοντες. Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να μαζευτούν να πιουν τα τσιπουράκια τους όπως κάνουνε από την εποχή που υπήρχε και η Λέσχη τους που από ότι φάνηκε τη φτιάξανε απλά για να βάλουνε πόδι στο σύλλογο και μετά διάλυση κι εκεί. Υπάρχει σήμερα; ΕΕΕΕΕ; Ρωτάω υπάρχει; Όχι βέβαια, δεν υπάρχει λόγος. Κάνανε αυτό που θέλανε. Ή μήπως είναι δυνατό να ξέρει ο Μάκαρος ο εσχατως μουσάτος κι αυτός (δίνει κύρος όπως και να το κάνουμε)που πέρυσι σαν υπεύθυνος του γυναικείου έκανε το απίστευτο ρεκόρ με την ομάδα που έφτιαξε. Σε 20 αγώνες 20 ήττες ρε φίλε με 5 συνολικά κατακτημένα σετ σε ολόκληρο πρωτάθλημα και 0 βαθμούς. Μιλάμε για απλησίαστα ρεκόρ. Κι εσείς περιμένετε με τέτοιους τύπους να φτιαχτεί σοβαρή ομάδα; Για να μην πούμε για την τρύπα στο νερό που κάνανε με τα χρεη που αφού είδαν ότι δεν περνάνε οι βλαχομαγκιές τους τα φορτώθηκαν κανονικότατα και με το νόμο υποθηκεύοντας το μέλλον ακόμα κι αυτού του δημιουργήματός τους. Δηλαδή τι διαφορετικό έλεγαν το 2012 άνθρωποι της τότε διοίκησης που πρότειναν αλλαγή ΑΦΜ και που τότε η τσακαλοπαρέα δεν το δεχόταν με τίποτα; Αφού ξεφτιλίσαν 3 χρόνια την ομάδα στην Α2 ήρθαν τώρα να κάνουν αυτό που τότε απέρριπταν. Ε καλά αφού αυτό που τους ένοιαζε και τότε και τώρα είναι απλά να ελέγχουν την ομάδα κι ας είναι και στο τοπικό. Φτάνει να μην είναι μέσα αυτοί που τουλάχιστον όταν παρέδωσαν την ομάδα στους άσχετους την παρέδωσαν νταμπλούχα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν λοιπόν από αυτούς που σήμερα παριστάνουν κατι που δε θα γίνουν ποτέ περιμένετε καλύτερο μέλλον κοιμηθείτε δε θα σας ενοχλήσουμε και όνειρα γλυκά. Όμως εξίσου ίδια ευθύνη έχουν όλοι αυτοί οι ας πούμε δημοσιογράφοι-οπαδοί που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν γράψει ούτε μια κουβέντα κριτικής. Γι αυτούς όλα είναι καλά. Όπως και οι οργανωμένοι. Όλοι αυτοί σκούζανε κάποτε και μόνο που η ομάδα τύχαινε κάποια στιγμή να μην παίζει καλό βόλει κι ας ήταν πρώτη. Τώρα γίνεται χαμός, η ομάδα βολοδέρνει μεταξυ Α1 και Α2 μονίμως και αυτοί κάνουν μόκο. Γιατί άραγε;;;;;;;Σκεφτείτε και δώστε εσείς τις πιθανές απαντήσεις. Κατά τα άλλα χρόνια πολλά σε όλους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ