1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2016 20:01

Χατζηηλιάδης: «Θέλω περίπου 20 μέρες»

Ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης θα είναι ο μεγάλη απουσία του Ηρακλή στο παιχνίδι με τον Εθνικό, καθώς ο Έλληνας ακραίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ορεστιάδα. Ο ίδιος δήλωσε:
«Ελπιζω να μην έχει πειραχτεί ο σύνδεσμος. Επειδή στο ίδιο πόδι το είχα ξαναπάθει υπολογίζω πως η αποθεραπεία είναι περίπου 20 ημέρες. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, το κουνάω το πόδι λίγο αλλά είναι ακόμα πρησμένο. Ο τραυματισμός προήλθε όταν πάτησα τον αντιπαλο διαγώνιο. Ευχαριστώ όσους έχουν ενδιαφερθεί», είπε ο Χατζηηλιάδης.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Η αυριανή θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση για μας. Ο Εθνικός έχει δυναμώσει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, με την προσθήκη τριών ξένων παικτών και για μας θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να παίρνουμε τις νίκες στην έδρα μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να καταφέρουμε να πάρουμε κόντρα στον Εθνικό τη νίκη».

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Δημήτρη Χατζηηλιάδη είπε: «Είναι τεράστιο θέμα για την ομάδα καθώς είχε αρχίσει να ανεβαίνει. Ίσως ήταν και στην καλύτερή του κατάσταση από το ξεκίνημα του πρωταθληματος αλλά ας ελπίσουμε ότι δε θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ