1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-01-2016 19:20

Ορφανός: «Αν είναι κουρασμένος ο Ολυμπιακός...»

Ηρακλής και Ολυμπιακός έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους, με τον Γιάννη Ορφανό να ελπίζει σε πιθανή κούραση των «ερυθρολεύκων» για ένα καλό αποτέλεσμα.
«Το αυριανό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε διαφορετικούς στόχους. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το πρωτάθλημα και εμείς την παραμονή. Βέβαια αυτό δε λέει κάτι, εμείς θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε, την περίπτωση ο Ολυμπιακός να είναι κουρασμένος ή πιο χαλαρός και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

1 σχόλιο

  • Comment Link Ποιος Ηρακλης ρεεεεε Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016 16:37 posted by Ποιος Ηρακλης ρεεεεε

    Ναι καλα κε Ορφανε. Αν και αν. Το παιχνιδι δυστυχως μονο απο μεγαλη εκπληξη δε θα ειναι 3-0. Καποτε μεσα στου Ρεντη περνουσαμε αερα και παιρναμε τιτλους. Η ομαδα αυτη των Καλαιτζιδιδων και των Τσιργογιαννηδων, των εφορων των γιων τους και των παραγοντων οπαδων το μονο που ξερει ειναι να χτυπα παιχνιδια με Παναχαικη και Λαμια μπας και σωθει. Γκε γκε; Ρε παιδια πιο πολυ μιλατε παρα παιζεται. Εεεεε στον Ηρακλη ειστε εκτος αν οι καφετζηδες σας ειπαν οτι ειστε στην Πετοσφαιριση 2015 οποτε αλλαζει το πραγμα. Πειτε την αληθεια ομως, οτι πηγαινετε απο υποχρεωση και σας καιει η Παναχαικη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ