1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2017 14:05

Πούλμαν για το Ρέντη βάζει η Κηφισιά

Με πούλμαν θα μεταφερθούν οι φίλοι της Κηφισιάς στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη για τον... εντός έδρας προημιτελικό απέναντι στον Παμβοχαϊκό.
Τα προβλήματα που υπάρχουν στο Ζηρίνειο έχουν αναγκάσει την ομάδα να... ξενιτευτεί στην άλλη άκρη της Αττικής. Έτσι ο δήμος Κηφισιά διέθεσε πούλμαν προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι θέλουν να δουν την αναμέτρηση.

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την ευκολότερη και πιο άνετη μετάβαση τους στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη για το παιχνίδι των play offs με τον Παμβοχαϊκό την Δευτέρα 3 Απριλίου θα υπάρχει πούλμαν.
Η αναχώρηση του πούλμαν, το οποίο διαθέτει ο Δήμος Κηφισιάς, θα γίνει από το Ζηρίνειο Στάδιο στις 16:45 και συγκεκριμένα από την κεντρική είσοδο (Λεωφόρος Κηφισιάς 192). Μετά το τέλος του αγώνα το πούλμαν θα επιστρέψει τους φιλάθλους στο Ζηρίνειο.
Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη με το πούλμαν μπορούν να αποστέλλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μήνυμα (inbox) στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook Kifissia Volley A.C.
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν προτεραιότητα», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ