1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-08-2017 13:34

«Εκλεισε» το Facebook ο Φιλίποφ

Μετά από το θέμα που προέκυψε με την επίσκεψη του Ντίμα Φιλίποφ στο γήπεδο της Τούμπας, υπήρξε έντονη αντίδραση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Η σελίδα που διατηρεί στο Facebook ο διεθνής πασαδόρος κατακλύστηκε από χιλιάδες υβριστικά μηνύματα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν… δέχθηκαν καλά την εικόνα του πρώην αρχηγού της ομάδας βόλεϊ να κάθεται στη σουίτα της οικογένειας Σαββίδη  για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Με τη νοοτροπία που έχουν οι οπαδοί στην Ελλάδα, το περιστατικό δεν θα μπορούσε να περάσει… χαλαρά και ο Ντίμα αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  

2 σχόλια

  • Comment Link geo77 Σάββατο, 05 Αυγούστου 2017 10:26 posted by geo77

    μάλλον η νοοτροπία η δικιά σας είναι προβληματική και του αρθρογράφου και του κωστςπ... ο κύριος Φιλίπποφ αν ήθελε να έχει φιλικές σχέσεις με παράγοντες άλλων ομάδων ας μην πουλούσε οπαδιλίκι τόσα χρόνια στον Πειραιά.. και να σου τα συνθήματα, τα είμαι "θύρα 7", είμαι γαύρος, αδέρφια μας του Ερυθρού Αστέρα κλπ.. αν ήθελε να είναι ένας απλός επαγγελματίας ας μην έκανε όλα τα παραπάνω και δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα.. δεν μπορεί όμως να το παίζεις φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού μέχρι τον Μάϊο και το Αύγουστο να πας στην σουϊτα του υιού Σαββίδη που εύχονταν πριν λίγες μέρες "καλή επιτυχία στην Παρτιζάν κόντρα στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό" και να φωτογραφίζεσαι μαζί του.. ο καθένας διαλέγει τον δρόμο και συγκεκριμένος διάλεξε..

  • Comment Link κωσταςπ. Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 11:00 posted by κωσταςπ.

    Eδω τον κατηγορουσαν τον Φιλιπποφ οι ολυμπιακοι για τον χαρακτηρα του και ελεγαν σιγα τον παικτη τωρα θελουν να ειναι και ολυμπιακος σαν ομαδα αφου τομ εδιωξαν και κρατησαν τον στιβακτη που ειναι 37 ετων με καριερα πριν στο παναθηναικο και εξαλλου εφεραν ξενο πασαδορο αξιας.τι τους νοιαζει λοιπον ι κανει ο Φιλιπποφ;απο εγωισμο αντεδρασαν;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ