1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2024 00:31

Ντάκουρης: «Πολύ καλή νίκη που μας βοηθάει ψυχολογικά και βαθμολογικά»

 O προπονητής της Καλαμάτας Παναγιώτης Ντάκουρης σχολίασε για τη μεγάλη νίκη στην Ορεστιάδα:

«Καλή χρονιά σε όλους. Για μας μπήκε καλά το 2024. Είχαμε δύσκολη μετακίνηση, κουραστήκαμε πολύ όμως πήγαμε καλά γιατί το κενό των Χριστουγέννων δουλέψαμε καλά και είχαμε προετοιμαστεί. Ημασταν καλύτεροι. Είναι το πρώτο παιχνίδι που η ομάδα αγωνίστηκε έτσι όπως είχε σχεδιαστεί αρχικά. Μέχρι τώρα απουσίαζε ο Μαουρίτσιο Βιέτο λόγω τραυματισμού. Ηταν σημαντική απουσία για μας. Είχαμε την υπομονή και ο ίδιος την επιμονή για να επιστρέψει. Αυτό μας άλλαξε το αγωνιστικό πρόσωπο και μας βοηθάει πολύ.

Είναι πολύ καλή νίκη. Την χρειαζόμασταν και για τη βαθμολογία και για τη ψυχολογία. Θεωρώ πως έχουμε ανταποκριθεί καλά σε πολλά ματς, ακόμα και με αντιπάλους που ήταν πολύ έξω από τις δυνατότητες μας και αυτό δεν είχε φανεί στο βαθμολογικό πίνακα. Πάντα ξεκινάμε άσχημα στο 1ο σετ και το ίδιο κάναμε και σήμερα. Ηταν σημαντικό που πήραμε το 2ο σετ. Μας έδωσε ώθηση και ανεβήκαμε ψυχολογικά για να πιστέψουμε στη νίκη. Τακτικά πιέσαμε στο σερβίς και πήγαμε καλά και με υπομονή το μπρέικ πόιντ. Αυτό ήταν το κλειδί, όπως και η υποδοχή. Είχαμε σωστές επιλογές στο μπρέικ πόιντ, με σωστές επιλογές μετά το μπλοκ».

Ο κεντρικός της Καλαμάτας 80 Νίκος Χριστόφας δήλωσε: «Ηταν όντως μεγάλη νίκη. Τη χρειαζόμασταν βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ερχόμασταν από κακό σερί. Κλείσαμε τη χρονιά με ήττα στην Πολίχνη από τον Πήγασο. Παίξαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το τρίποντο για να είμαστε ακόμα καλύτερα στη βαθμολογία. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στους αντιπάλους μας για τον αγώνα που δώσαμε. Κοιτάμε τη συνέχεια. Ξεκινήσαμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ώστε να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες και να έχουμε πλεονέκτημα ώστε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να μαζέψουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ