1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2024 21:22

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Η κούραση και η άνοδος του ΠΑΟΚ άλλαξαν τα δεδομένα»

O προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:
«Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την εμφάνισή τους. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια τόσο σωματική όσο και πνευματική απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τις απουσιες για δύο σετ παίξαμε πολύ καλά, με εξαιρετική τακτική. Στο 3ο σετ η κούραση μας σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο του ΠΑΟΚ άλλαξε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ μας πίεσε στο σερβίς πήρε εύκολους πόντους, προσαρμόστηκε στην τακτική μας και έκανε την ανατροπή. Στη φάση που βρισκόμαστε κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Ίσως στο 3ο σετ να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά δεν το καταφέραμε. Πλέον κοιτάμε το παιχνιδι με τον Πήγασο στη Πολίχνη. Έχουμε 4-5 ημέρες να προετοιμαστούμε και ελπίζουμε ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους αθλητές που αντιμετωπίζουν τραυματισμό».

Ο ακραίος της Κηφισιάς Ρέγκο Ρικάρντο Τζούνιορ Αλεξάντερ δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία σημαντική νίκη, όμως στο τέλος της ημέρας κρατάμε τον πολύτιμο βαθμό που πήραμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και στα κρίσιμα σημεία κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τα καλά που βγάλαμε στο γήπεδο και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο στο να διορθώσουμε τα λάθη μας. Η εμφάνιση ασφαλώς και μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ