1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2024 18:19

Στον Αθλο Ορεστιάδας για δεύτερη χρονιά ο Δημήτρης Γκαμπράρας

Την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με τον17 χρονο κεντρικό (1μ92) Δημήτρη Γκαμπράρα, ανακοίνωσε ο Άθλος Ορεστιάδας:

«Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανανεώσει τη συνεργασία με τον αθλητή Δημήτρη Γκαμπράνα ενόψει της νέας σεζόν της Volleyleague 2024-2025. Ο 17χρονος κεντρικός (1.92μ), που θα αγωνιστεί για 2η χρονιά με τα χρώματα του Άθλου, την περσινή σεζόν, συμμετείχε στην προετοιμασία και σε προπονήσεις της ομάδας.

Φέτος όμως ο μαθητής της 2ης Λυκείου θα προσπαθήσει να συνδυάσει τις σχολικές του επιδόσεις, με τις  αυξημένες υποχρεώσεις της  Volleyleague, όπου δεν βλέπει την ώρα να κάνει το ντεμπούτο του και να βοηθήσει τον Άθλο στην επίτευξη των φετινών του στόχων.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση ο “Βενιαμίν” της ομάδας μας δήλωσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ για άλλη μια χρονιά μέλος του Άθλου και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της.

Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι σε αυτή την ηλικία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Εύχομαι μαζί με εμένα να αναδειχθούν φέτος και άλλα ταλέντα του τόπου μας και όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πραγματοποιήσει μία πετυχημένη σεζόν.

Πέρυσι δυστυχώς, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας, δεν κατάφερα να συμμετάσχω στο πρωτάθλημα, αλλά φέτος θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, με την ελπίδα να καταφέρω να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις του Άθλου και να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο που ονειρεύομαι στη Volleyleague.”

Η “οικογένεια” του Άθλου Ορεστιάδας εύχεται στον Δημήτρη, ενόψει της νέας σεζόν του πρωταθλήματος, υγεία και διακρίσεις με τον σύλλογό μας, πραγματοποιώντας όλα του τα όνειρα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ