1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2024 22:38

Φλοίσβος Π. Φαλήρου: Ανανέωσαν για δεύτερη χρονιά Παπαδόπουλος και Τοκάνης

 Για δεύτερη χρονιά ανανέωσαν με τον νεοφώτιστο στη Volley League, Φλοίσβο Π. Φαλήρου, ο 32 χρονος (2μ02) ακραίος Γιάννης Τοκάνης και ο 31 χρονος ακραίος (1μ97) και αρχηγός, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

H ανακοίνωση για τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο

«Ο ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος θα φορά τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα περίοδο, στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο έμπειρος ακραίος από την Πάτρα έχει αγωνιστεί σε 2021-23 Φοίνικας Σύρου 2020-21 ΑΟΠ Κηφισιά2019-20 Παμβοχαϊκός2018-19, Φοίνικας Σύρου 2016-18 ΠΑΟΚ 2014-16 Φοίνικας Σύρου, 2012-14 Παμβοχαϊκό 2010-12 Ε.Α. Πατρών 2009-10 Ερμής Πατρών- 2009 Ε.Α. Πατρών'

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.

Ο στόχος που είχαμε θέσει την περασμένη περίοδο, ήταν η άνοδος στη Volley League κι αυτός επετεύχθη, δείχνοντάς μας πλέον το δρόμο για ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Με τον επαγγελματισμό που υπάρχει στην ομάδα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο προπονητικό σκέλος, υπάρχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα και η δυναμική, ώστε ο Φλοίσβος να έχει και τη νέα περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εκείνο που θέλω να ευχηθώ σε όλους, είναι να υπάρχει υγεία, καθώς είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στη ζωή μας. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, για να μπορέσουμε ν’ ανταποκριθούμε στο τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχουμε τη νέα σεζόν. Θα προσπαθήσουμε μέσω της δουλειάς στο γήπεδο, να πραγματοποιήσουμε εμφανίσεις, οι οποίες θα φέρουν τον κόσμο ακόμη πιο κοντά στην ομάδα και να δημιουργηθεί μία «δεξαμενή» νεαρών αθλητών και αθλητριών για το άθλημα του Volleyball».

Η ανακοίνωση για ΓιάννηΤοκάνη

Ο ΑΟ Φλοίσβος είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Τοκάνης θα συνεχίσει για δεύτερη περίοδο να φορά τη φανέλα του συλλόγου, ενισχύοντάς την και στο πρωτάθλημα της Volley League.

Ο υψηλόσωμος ακραίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε:2022-2023 ΑΕ Αμπελοκήπων 2018-2020 Πανελλήνιο, 2017-2018 Παλλήνη, 2016-17 Πανερυθραϊκό, 2015-16 Εθνικός Πειραιώς, 2014-15 Πανελλήνιος 2013-14 ΑΕΚ 2007-13 Πανελλήνιος

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο, ο Γιάννης Τοκάνης τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν για μία ακόμη χρονιά στο πρόσωπό μου.

Η συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα, ήταν κάτι που ήθελα κι εγώ, διότι πρόκειται για ένα σωματείο σοβαρό, που σου δίνει τη δυνατότητα ν’ απολαμβάνεις το βόλεϊ, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Δεν χρειάστηκε, λοιπόν και αρκετός χρόνος για να δώσουμε τα χέρια και με χαροποιεί το γεγονός της ανανέωσης της συνεργασίας μας.

Όσον αφορά το στόχο που θέτουμε για τη νέα περίοδο, πρωτίστως θα έλεγα ότι είναι να δημιουργήσουμε τις βάσεις εκείνες που θα επιτρέψουν στον Φλοίσβο να «χτίσει» μία ιστορία και να δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην κατηγορία.

Βέβαια για να είμαστε ρεαλιστές, με βάσει τις κινήσεις που γίνονται από τη διοίκηση του συλλόγου, ίσως ο στόχος δεν είναι απλά η παραμονή στην κατηγορία – κάτι που συνήθως θέτουν ως προτεραιότητα οι ομάδες που πρωτοεμφανίζονται στην κορυφαία κατηγορία – αλλά το κάτι παραπάνω.

Δεν θα δίσταζα να πω ότι ίσως ακόμη και η δυνατότητα να βρεθούμε στα play off είναι ένας από τους στόχους που μπορούμε να θέσουμε, με βάσει τις προσθήκες που αναμένονται.

Επίσης ένας ακόμη στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες, ώστε το Παλαιό Φάληρο – το οποίο είναι μία περιοχή με αγάπη για το βόλεϊ – να μπορέσει ν’ αναδείξει και να δώσει κίνητρα στα παιδιά, για να βρεθούν ακόμη περισσότερα κοντά στο άθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ