1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2024 17:16

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει τις «πτήσεις» ο Κυριάκος Σπυριούνης

Την παραμονή του 27 χρονου ακραίου (1μ95) Κυριάκου Σπυριούνη για δεύτερη σεζόν, ανακοίνωσε ο ΑΟΠ Κηφισιάς:

«O Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Κυριάκο Σπυριούνη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο 27χρονος ακραίος για ακόμα μία χρονιά θα αποτελέσει ένα πολύτιμο «γρανάζι» στη κηφισιώτικη «μηχανή» στην προσπάθεια διάκρισης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη και η 5η συνολικά χρονιά που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας των βορείων προαστίων.Με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους» ο Κυριάκος Σπυριούνης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Κηφισιά, καθώς είναι μια ομάδα που με εμπιστεύεται, κάτι που μου δίνει αυτοπεποίθηση. Για εμένα είναι σημαντικό που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Κώστα Χριστοφιδέλη και το επιτελείο της ομάδας. Πέρσι, στην επιστροφή μου στην Κηφισιά βρήκα και πάλι τον αγωνιστικό μου ρυθμό. Βελτιώθηκα τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο πνευματικό κομμάτι και πλέον ανυπομονώ για το νέο πρωτάθλημα».

Μιλώντας για τους στόχους για τη νέα χρονιά ο Κυριάκος Σπυριούνης τόνισε: « Η Κηφισιά είναι μία ομάδα με παράδοση στο ελληνικό βόλεϊ και στόχος μας είναι να τη διατηρήσουμε σε υψηλές θέσεις. Επίσης θέλουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω στο Challenge Cup απολαμβάνοντας το ευρωπαϊκό μας ταξίδι.

Εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία».

 Η πορεία της καριέρας του

2023-24: ΑΟΠ Κηφισιάς

2022-23 Κέρκης Σάμου

2021-22 Μίλωνας

2018-21 ΑΟΠ Κηφισιάς

2017-18 Εθνικός Πειραιώς

2016-17 Ηρακλής Χαλκίδας

2012-16 Μίλωνας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ