1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2024 16:27

Φώλια - σε στον ΑΟΠ Κηφισιάς και τη νέα χρονιά

Στη …φωλιά της Κηφισιάς θα παραμείνει και τη νέα σεζόν 2024-25, ο Λευτέρης Φωλιάς. Ο 21 χρονος λίμπερο που ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Πανερυθραϊκό, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση των βορείων προαστίων για δεύτερη χρονιά και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την αμυντική γραμμή του ΑΟΠ στη Volley League.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Λευτέρη Φωλιά για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ο ταλαντούχος λίμπερο εντάχθηκε στο δυναμικό των «κυανόλευκων» στα μέσα στης προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στην υποδοχή, συμβάλλοντας παράλληλα στην κατάκτηση της 5ης θέσης στη Volley League.

Γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2003 στην Αθήνα και έκανε το πρώτα του βήματα στο βόλεϊ στον Πανερυθραϊκό, ενώ είναι διεθνής με όλες τις αναπτυξιακές ομάδες της "Γαλανόλευκης".

Ο Λευτέρης Φωλιάς με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κηφισιά δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και αυτή τη χρονιά να αγωνίζομαι στην Κηφισιά.

Είναι μια ομάδα η οποία δίνει το “παρών” κάθε χρόνο στη Volley League και έχει αποδείξει ότι έχει χαρακτήρα ακόμα και στα δύσκολα».Στη συνέχεια ο λίμπερο της Κηφισιάς τόνισε: « Ελπίζω να διανύσουμε μια αξιόλογη πορεία και στην Ευρώπη φέτος, καθώς ήταν ένας στόχος την περασμένη σεζόν που κοπιάσαμε για να τον κατακτήσουμε.

Τέλος είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Κώστα Χριστοφιδελη και τον Γιώργο Στεφανου και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με όμορφα παιχνίδια. Εύχομαι υγεία σε όλους, ανυπομονώ να αρχίσουμε».

Προηγούμενες ομάδες:

2023-2024: ΑΟΠ Κηφισιάς

2015-2023: Α.Σ. Πανερυθραικος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ