1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-08-2013 14:43

Συζήτηση για τον Φοίνικα στη Λέσχη Φίλων

Η Λέσχη Φίλων Φοίνικα Σύρου θέλει τη νέα σεζόν να αλλάξει επίπεδο και να ανοιχθεί ακόμα περισσότερο στον κόσμο. Η διοίκηση θέλει να φέρει περισσότερους φιλάθλους κοντά στην ομάδα με ενεργό ρόλο, να εκφέρουν την γνώμη τους για όλα τα θέματα και να συμμετέχουν ενεργά στις αποφάσεις για το καλό του συλλόγου. Το αντίτιμο για να γίνει κάποιος μέλος της Λέσχης θα είναι πλέον πολύ χαμηλό, προκειμένου να μπορεί ο καθένας να γίνει μέλος.

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία, την προσεχή Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνάντηση στα γραφεία της Λέσχης στο κέντρο της Ερμούπολης (Ερμού κ’ Σταματίου Πρωίου γωνία), παρουσία και των μελών της Διοίκησης του συλλόγου, όπου μπορεί να δώσει το παρών όποιος φίλαθλος επιθυμεί, να καταθέσει τις απόψεις και να εκφέρει την γνώμη του για όλα τα θέματα που αφορούν την Λέσχη και την ομάδα. Το προσεχές διάστημα, άλλωστε, θα διεξαχθούν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Φίλων Φοίνικα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ