1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2013 12:53

Ο «ταύρος» Τόρρες στην ΑΕΚ, δίδυμο με Γκενς

Πριν από δέκα ημέρες ήταν ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην.

Η Ενωση έκλεισε τους τρεις ξένους της για τη νέα αγωνιστική περίοδο κι αν, μάλιστα, καταφέρει να περάσει τον Γιόρντι Γκενς ως Ελληνα θα ελευθερωθεί άλλη μία θέση. Η μεγάλη έκπληξη έρχεται από την Ενωση για τη θέση του κεντρικού, καθώς έκλεισε προφορικά τον σπουδαίο διεθνή κεντρικό Τζούλιαν Γκαρθία Τόρες. Πρόκειται για ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας που το 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης και για πολλά χρόνια τίμησε τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Ο Τόρες τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην Ουνικάχα Αλμέρια, ενώ έχει θητεία και στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ναρμπόν και της Τουρς. Μάλιστα, στη Ναρμπόν αγωνίστηκε τη περίοδο 2011-12 και στη συνέχεια έδωσε τη θέση του στον Γιώργο Πετρέα. Ο Τόρες είναι γεννημένος στις 8 Νοεμβρίου 1980 και έχει ύψος 2,02 μ. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το πάθος του και θεωρείται μεταξύ των τριών κορυφαίων κεντρικών που έβγαλε το ισπανικό βόλεϊ.

Η ΑΕΚ εκτός από τον Τόρες έκλεισε για τη θέση του βασικού πασαδόρου τον καταλανό Γιόρντι Γκενς, ενώ για τη θέση του διαγώνιου θα είναι ο Κολομβιανός Χόρχε Παγιάν (1987, 2,02 μ.). Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ έχει αποκτήσει ακόμα τον ακραίο Γιάννη Τοκάνη από τον Πανελλήνιο, τον λίμπερο Κόντραντ Γκούζντα από τη Λαμία, τον κεντρικό Τάσο Παπακυριακού από τον Πανερυθραϊκό και τον κεντρικό Δημήτρη Χατζόπουλο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Δεύτερος πασαδόρος πίσω από τον Γκενς θα είναι ο Νίκος Κρέτσης, δεύτερος διαγώνιος πίσω από τον Παγιάν ο Ηρακλής Παπαδόπουλος (Δ) και οι ακραίοι Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιάννης Αλεξίου.

Πηγή: Εφημερίδα Goal News

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ