1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2024 20:00

Ιάσων Κανέλλος: «Με πάει... καλά η Θεσσαλονίκη, ανυπομονώ να παίξω πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους»

Στο 5ο του THESSALONIKI MASTER θα συμμετάσχει ο Ιάσων Κανέλλος, ο οποίος με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Ιωαννίδη στοχεύουν στην διάκριση στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γενικότερα.

Ο Πρεβεζιάνος αθλητής που κατέκτησε τον τίτλο το 2022 μαζί με τον Άγγελο Μανδηλάρη επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη που έζησε για δύο χρόνια, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

«Με πάει...καλά η Θεσσαλονίκη όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία πόλη που αγαπάω και έχω ζήσει και δύο χρόνια. Το πρώτο μάστερ μάλιστα το 2018 το είχα παίξει με τον Στέλιο Τζιουμάκα που με νίκησε πέρυσι στον τελικό. Είναι από τα τουρνουά που από το 2017 που αγωνίζομαι στο σιρκουί ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει.

Είμαστε χαρούμενοι που γίνεται στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης και οι κερκίδες είναι γεμάτες» είπε αρχικά ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2021 Ιάσων Κανέλλος.

«Μόλις γυρίσαμε με τον Παναγιώτη (σσ Ιωαννίδη) από την Βουλγαρία όπου συμμετείχαμε στο παγκόσμιο τουρνουά στο Σβέτι Βλας και είμαστε ικανοποιημένοι από την 5η θέση. Πλέον ετοιμαζόμαστε μαζί με τον προπονητή μας Κωνσταντίνο Ποθητάκη για τον πρώτο σταθμό του πανελληνίου πρωταθλήματος» τόνισε.

Κλείνοντας, ο Ιάσων Κανέλλος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι είναι στο πλευρό του στο φετινό σιρκουί.

«Μεγάλη βοήθεια παίρνουμε και από τους χορηγούς μας γι'αυτό θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Lipton Ice Tea, την Carib Greece, το Alex the fresh pasta bar, την εγκατάσταση 4 Sports Club και την Soul of sunshine».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ