1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2024 19:54

Διονυσία Μάτιου: «Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στην πλατεία Αριστοτέλους»

Τον δύσκολο δρόμο θα κληθεί να διανύσει η Διονυσία Μάτιου προκειμένου να προσπαθήσει να κρατήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας από την Κατερίνη που πέρυσι με την Λίζα Τριανταφυλλίδη ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο τουρνουά MASTER στην Θεσσαλονίκη, θα αγωνιστεί στα προκριματικά με την Φαμπιόλα Τερζίου και θα παλέψουν για ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το κυρίως ταμπλό.

«Δυστυχώς μέχρι στιγμής φέτος η κατάσταση για μένα προσωπικά δεν είναι ιδανική, καθώς δεν έχω σταθερή συμπαίκτρια. Όμως σε κάθε τουρνουά είμαι αισιόδοξη, προσπαθούμε με κάθε συμπαίκτρια και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Με την Φαμπιόλα Τερζίου θα παίξουμε στα προκριματικά γιατί δεν έχουμε τους απαραίτητους βαθμούς για το κυρίως ταμπλό αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε» σχολίασε αρχικά η Διονυσία Μάτιου στις δηλώσεις της στο volleyball.gr.

Αν και κατάγεται από την Κατερίνη, η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο σπίτι για την Διονυσία Μάτιου και κάθε χρόνο ανυπομονεί για το τουρνουά με θέα τον Θερμαϊκό.

«Είναι από τα καλύτερα τουρνουά στο σιρκουί κάθε χρόνο. Προσωπικά για εμένα είναι το αγαπημένο μου. Έχει πάντα πολύ κόσμο και είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Οι αθλητές το θέλουν αυτό και μας δίνει ενέργεια. Η οργάνωση είναι άψογη, δεν μας λείπει τίποτα και η τοποθεσία είναι ιδανική. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ