1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2024 12:42

Στην τελική ευθεία το 6ο διεθνές τουρνουά Κορασίδων στη Ναύπακτο

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της διοίκησης της Ομόνοιας Ναυπάκτου για τη διεξαγωγή του 6ου Διεθνούς τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων που θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο της Ναυπάκτου στις 24-28 Ιουνίου.

Στη φετινή διοργάνωση εκτός από τους οικοδεσπότες της Ομόνοιας Ναυπάκτου θα συμμετέχουν δύο ομάδες από το εξωτερικό, η ASD Roccalumera Pallavolo από τη Μεσίνα της Σικελίας (Ιταλία), και η Volero Pale από τη Σερβική περιοχή της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Από την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση ο ΣΦΠ Χανιά από την Κρήτη, ο Ακρίτας Καλαμάτας, ο Σπαρτιατικός Γυμναστικός Σύλλογος, ο Άρατος Κιάτου και ο ΑΣΠ Αλίμου από την Αττική.

Το τουρνουά γίνεται με τη συνδιοργάνωση της Ομόνοιας Ναυπάκτου, του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Ξενοδοχείο Λεπάντο, το Super Market MarketIn, τα Πλαστικά Κοτρώνη και Νέα Οδός, με υποστηρικτές την επιχείρηση Ήχου και Εικόνας Δημητρίου Ιωάννου, και την οργάνωση STRONG ME, με τη βοήθεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική ημερίδα την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης με θέμα STOP PERIOD SHAMING σε μια προσπάθεια της διοίκησης της Ομόνοιας Ναυπάκτου να εντάξει στην αθλητική εκδήλωση και ενημερωτικές δράσεις.

Η βασική προετοιμασία για τη διοργάνωση έχει ήδη γίνει και μένουν στη διοίκηση της Ομόνοιας οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη φιλοξενία των επτά ομάδων που θα περάσουν μια αθλητική εβδομάδα στην πόλη της Ναυπάκτου.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα των πέντε ημερών.Χορηγός επικοινωνίας είναι η αθλητική διαδικτυακή πύλη Αθλητικός Λόγος.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ