1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2024 20:01

Ανακοίνωση – ανατροπή του Δήμου Παύλου Μελά κατά του Πήγασου: «Εξετάζουμε κάθε ικανοποιητική λύση για τον ΠΑΟΚ»

Ανατροπή είχαμε στην υπόθεση μετακόμισης της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλ. Νικολαΐδης». Αρχικά η διοίκηση του τοπικού Πήγασου εξέδωσε αρνητική ανακοίνωση για το αίτημα της γυναικείας ομάδας του δικεφάλου στο κλειστό, και μάλιστα επικαλέστηκε τη στήριξη του αρμόδιου Δήμου Παύλου Μελά.

Ο τελευταίος όμως αντέδρασε και με επίσημη ανακοίνωση του «άδειασε» τον Πήγασο για την πρόθεση του, υποστηρίζοντας ότι ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση ώστε να εξυπηρετηθεί το αίτημα του Δικεφάλου!

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει για το αίτημα του ΠΑΟΚ:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και ανακοινώσεις τρίτων για το αίτημα του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ προς τον Δήμο Παύλου Μελά περί παραχώρησης γηπέδου, η διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι για θέματα που άπτονται των δικών της αρμοδιοτήτων τοποθετείται η ίδια και δεσμεύεται μόνο από όσα δηλώνει η ίδια και ουδείς άλλος.

Επί του συγκεκριμένου, ζητήθηκε από το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ η φιλοξενία της ομάδας στο ΔΑΚ Πολίχνης ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γνωρίζοντας την σπουδαία αγωνιστική προσπάθεια, τις επιδόσεις, τη σημασία και την προσφορά του συλλόγου και επιθυμώντας να διευκολύνουμε και εμείς τον σχεδιασμό αλλά και την αγωνιστική του ενδυνάμωση, εξετάζουμε το αίτημά του.

Δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση και να φιλοξενηθεί η ομάδα σε κάποια από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.

Σύντομα θα καταλήξουμε σε μια δίκαιη λύση, που αφενός θα εξυπηρετεί τον ΠΑΟΚ και αφετέρου δεν θα ανατρέπει τον σχεδιασμό και τη λειτουργία των τοπικών αθλητικών σωματείων, γιατί αναγνωρίζουμε και την δική τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Δικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, η αύξηση των δυνατοτήτων και η εξυπηρέτηση όλων των αναγκών. Για εμάς ο αθλητισμός είναι προτεραιότητα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ