1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2024 20:05

Για όγδοη χρονιά στο κέντρο του ΠΑΟΚ η Ανδρομάχη Τσιόγκα

Την ανανέωση της συνεργασίας με την 23 χρονη κεντρική (1μ90), Ανδρομάχη Τσιόγκα, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Η Τσιόγκα που ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Βέροιας θα συνεχίσει για όγδοη χρονιά να μπλοκάρει στον δικέφαλο.

Η ανακοίνωση των ασπρόμαυρων αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ανδρομάχη Τσιόγκα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

 Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 2001 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στα ασπρόμαυρα, «εξαργυρώνοντας» τις καλές εμφανίσεις της την περσινή σεζόν. 

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ανδρομάχη Τσιόγκα, η οποια είχε αγωνιστεί με υποσχετική στη Λαμία για λίγους μήνεςτο 2023, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:«Χαίρομαι πολύ που θα βρίσκομαι για άλλη μία σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Για αρχή, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε για ακόμα μία χρονιά. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να έχουμε μία χρονιά με υγεία, και πολλές επιτυχίες. Φυσικά, περιμένουμε και την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο, καθώς η στήριξη τους είναι μεγάλης σημασίας για εμάς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ