1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Την απόκτηση της 35 χρονης (1μ92) διαγώνιας και σπουδαίας σκόρερ, Μάρτα Ντρπα, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για πολύπειρη Σέρβα αθλήτρια που έχει παίξει σε Ιταλία, Σερβία, Ελβετία, Γερμανία, Ισραήλ, Ρουμανία, Ουκρανία και η ανακοίνωση του δικεφάλου αναφέρει:
Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας της πρώην αντιδημάρχου Μαρκοπούλου Κατερίνας Χασιώτη, η οποία έχει προσφέρει στον αθλητισμό και στο βόλεϊ ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Μαρκοπούλου και ως έφορος στην γυναικεία ομάδα.
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε κόσμος και κοσμάκης για να παρακολουθήσει τον δεύτερο τελικό μπάσκετ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Στο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της η Μαρτίνα Ξανθοπούλου. Η 26χρονη (1μ65) διεθνής λίμπερο θα παραμείνει στο δικέφαλο για 8η χρονιά, και μάλιστα θα είναι η αρχηγός της ομάδας, μετά την αποχώρηση της Πολυνοπούλου.
Είναι η πιο συναρπαστική, χρονικά, περίοδος στο γυναικείο βόλεϊ. Συναρπαστικότερη ακόμα και από τους τελικούς των play offs, ακόμα και από το final four του κυπέλλου, ακόμα και από παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Είναι το μαγικό διάστημα από αρχές του Μάη έως τα τέλη Ιουνίου, εκεί που ανακοινώνονται οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις των αθλητριών.
Την απόκτηση της 25 χρονης Αμερικανίδας ακραίας (1μ90), Λορέν Ματίας που δυναμώνει εντυπωσιακά την επίθεση της, ανακοίνωσε η Θέτιδα Βούλας:
Την παράδοση με τις μεταγραφές Καναδών παικτριών συνέχισε ο ΑΟ Θήρας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 30 χρονης διεθνής πανύψηλης κεντρικής (1μ95), Αλίσια Όγκομς.
Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η Θέτις Βούλας τις μεταγραφές ξένων παικτριών με την απόκτηση της αμερικανίδας ακραίας Λορέν Ματίας.
Από τον δικέφαλο του βορρά στο δικέφαλο του νότου, η Ιωάννα Πολυνοπούλου. Η 29 χρονη (1μ80) διεθνής κεντρική αποφάσισε μετά από πέντε χρόνια να βγαλει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ και να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ, ώστε να ενισχύσει την Ένωση στη νέα σεζον της Volley League 2024-25 που έχει στόχο το νταμπλ.
Την απόκτηση της 20 χρονης ταλαντούχας λίμπερο, Λίνα Σαουλίδου, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.
Στη Θέτιδα Βούλας θα συνεχίσει την καριέρα της η 29 χρονη(1μ78) ακραία Αναστασία Φωκιανού . Η έμπειρη αθλήτρια που εχει συνολικά αγωνιστεί σε δέκα διαφορετικές ομάδες, και πέρυσι ήταν στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου (8η στην Α2), επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία για να δώσει λύσεις στην ομάδα των νοτίων προαστίων.
 Νέο ξεκίνημα για την 31 χρονη (1μ73) Εβίτα Ξηντάρα η οποία απο τη σεζόν 2024-25 θα είναι η βασική λίμπερο του ΑΟ Θήρας στη νέα Volley League.  H έμπειρη αμυντικός τη σεζόν 2021-22 ήταν νταμπλούχος Ελλάδας με την ομάδα του Παναθηναϊκού, τη διετία 2022-24 αγωνίστηκε στην ΑΕΚ όπου πήρε το κύπελλο, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΣΠ Θέτις Βούλας και ΖΑΟΝ.
Σε… πελάγη ευτυχίας πλέει κυριολεκτικά η Έύα Χαντάβα. Η διεθνής Γρεβενιώτισα ακραία η οποία περνάει ρομαντικές διακοπές στις εξωτικές Μαλβίδες παρέα με τον σύντροφο της, Κένι Σμιθ, έζησε μια μεγάλη έκπληξη.
Ο Νίκος Μπουτσορής άρχισε να στήνει την νέα ομάδα του Άρη.
Την απόκτηση της Αθηνάς Δημητριάδου γνωστοποίησε ο ΑΟ Θήρας. Η 24 χρονη εντυπωσιακή Ελληνογερμανίδα κεντρική (1μ95) αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το κέντρο της νησιωτικής ομάδας.
Στη γυναικεία ομάδα του Άρη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Μπουτσουρής. Ο έμπειρος τεχνικός που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάστηκε με επιτυχία στον Απολλώνιο, καθώς τον οδήγησε σε άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League, και παρέμεινε μέχρι τον ‘Α γύρο, συμφώνησε με την διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου για να την αναλάβει.
Την ενίσχυση της με την πανύψηλη κεντρική Αμερικανίδα (1μ89) Λιζι Φλέμινγκ, γνωστοποίησε η Θέτιδα Βούλας. Για την απόκτηση της Φλέμινγκ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει στην ανακοίνωση της:
Στα «πράσινα» και πάλι η Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Η 31 χρονη (1μ83) Κύπρια διεθνή ακραία, συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον πρωταθλητή Ελλάδος.
Με πολύ ενισχυμένο μπλοκ θα εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Volley League, η Θέτιδα Βούλας καθώς συμφώνησε με την Λίζι Φλέμιγκ.
Την επιθετική της ενίσχυση με την 26 χρονη(1μ80) Αμερικανίδα ακραία,Τζένιφερ Μόζερ, που αναδείχτηκε κορυφαία ακραία του Φινλανδικού πρωταθλήματος που έπαιξε, γνωστοποίησε ο ΑΟ Θήρας.
Αυτό που περίμεναν στην ΑΕΚ έγινε...
Σημαντική ενίσχυση για το κέντρο της Θέτιδας Βούλας, αποτελεί η απόκτηση της Ζαχαρούλας Γιαννέλου. Η παρουσία της 28 χρονης έμπειρης κεντρικής (1μ85) που έχει περάσει από Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς, Βριλήσσια, Πανναξιακό, Κόρινθο, Λαμία, Ελβετία, Μίλωνα, δίνει ποιότητα και ύψος στο φιλέ για την ομάδα των νοτίων προαστίων.
Την παραμονή της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου για τέταρτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η 28 χρονη (1μ85) διεθνής κεντρική αποκτήθηκε από τους πράσινους το 2021, και σε αυτά τα τρία χρόνια με το τριφύλλι, έχει κατακτήσει συνολικά 4 τίτλους ( 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 2022,2023,2024- 1 Κύπελλο Ελλάδας, 2024).
Tην παραμονή της 31 χρονης (1μ82) κεντρικής, Ναταλίας Μεταξά για έκτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.
Σελίδα 1 από 466

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ