1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-06-2024 22:35

Παραίτηση Χρ. Τριανταφυλλόπουλου απο την Ένωση Ιλίου - Toυ φέρθηκαν με άθλιο τρόπο

Ολοκληρώθηκε πριν ξεκινήσει η συνεργασία της Ένωσης Ιλίου με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο στην ‘Α ζώνη της Α2 γυναικών. Ο έμπειρος προπονητής με δήλωση του αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι προέκυψαν αξεπέραστα δισεπίλυτα θέματα που «φρέναραν» τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Χαρακτηριστικά η δήλωση-παραίτηση του Χρ. Τριανταφυλλόπουλου αναφέρει:

« Στο σύντομο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας με το σύλλογο προέκυψαν δυσεπίλυτα θέματα τα οποία δυστυχώς με αναγκάζουν να αποχωρήσω από την ομάδα. Ευχαριστώ τον έφορο της ομάδος κύριο Σπύρο Καραχάλιο για την τιμή και την συνεργασία, εύχομαι καλή πορεία και επιτυχίες στο μέλλον της ομάδας.»

Τη στήριξη του στον Χρ. Τριανταφυλλόπουλο για τους λόγους που τον ώθησαν σε παραίτηση   από την ομάδα των Λιοσίων, εξέφρασε και ο έφορος της ομάδας, Σπύρος Καραχάλιος.

Ο τελευταίος σε ανάρτηση του στο f/b επεσήμανε:

« Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη για τον άθλιο τρόπο που φέρθηκαν στον προπονητή κ. Τριανταφυλλόπουλο , αυτοί που δήθεν πονάνε την ομάδα.

Με ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ αποκλειστικά ευθύνη ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί ηταν ΚΥΡΙΟΣ όσο προσπάθησε να φτιάξει την ομάδα που κάποιοι άλλοι διέλυσαν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ