1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2024 17:30

ΟΦΗ: «Τανγκό στο φιλέ» με την Αργεντίνα κεντρική Γκουσταβίνα

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ με την απόκτηση της 29 χρονης κεντρικής (1μ83), Μαρτίνας Γκουσταβίνο.Για την απόκτηση της Αργεντίνας κεντρικής που δείχνει ότι ο ΟΦΗ θα είναι από τους διεκδικητές ανόδου στην Α’ ζώνη της Α2 Γυναικών, η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας αναφέρει:

«Η πρώτη ξένη αθλήτρια, στην ιστορία της ομάδας βόλει γυναικών του ΟΦΗ, είναι η 29χρονη Αργεντινή Κεντρικός (1μ83, 18/7/1995), Martina Guastavino.

Η Guastavino, έστειλε υπογεγραμμένο το μονοετές συμβόλαιο της και απο το Μπουένος Αίρες και τις θρυλικές ομάδες της Αργεντινής Ρίβερ Πλέιτ και Σαν Λορένζο, έρχεται στην Κρήτη για να φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ και δώσει εμπειρία και δύναμη πάνω στο φιλέ, στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου, που συνεχίζει το μεταγραφικό της ντεμαράζ.

Η Martina Guastavino, με μεγάλη εμπειρία στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, αλλά και παρουσία στην Ισπανία και την Πορτογαλία, είναι η τρίτη ηχηρή φετινή μεταγραφή των κοριτσιών του ΟΦΗ, μετά την 25χρονη (1μ85) ακραία Ελλη Μανάι (με θητεία σε αρκετές ομάδες Α1) και την διαγώνιο Κατερίνα Ποδαρά (29 ετών, 1μ83), με παραστάσεις απο την Α2 και την Pre League.

Η αθλήτρια, ήταν σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα με τον προπονητή, Νίκο Προύφα και με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου Γιάννη Δανδάλη, η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Η ίδια μιλώντας στο ofivolleyball.gr απο το Μπουένος Αίρες, για την επιλογή της να παίξει στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ, ανέφερε ότι "είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα έρθω στην όμορφη χώρα σας. Εχω ήδη ξεκινήσει να μαθαίνω Ελληνικά!".

Για το τι γνωρίζει για τον ΟΦΗ και το Ελληνικό βόλεϊ, τονίζει ότι "γνωρίζω κάποιους Αργεντίνους, που είχαν επαφές με την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, όπως ο Λαπέρα. Μίλησα με τον κόουτς Νίκο και ξέρω το ρόλο μου στην ομάδα. Ερχομαι με την εμπειρία μου, να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της".

Για το αν γνωρίζει κάτι απο τον ΟΦΗ, τονίζει ότι "ξέρω ότι είναι ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ με μεγάλη ιστορία και ζεστούς φιλάθλους. Ξέρετε, εγώ είμαι Ρίβερ Πλέιτ, ενώ έπαιξα και στην  Σαν Λορένζο, που είναι ομάδες ποδοσφαίρου, αλλά οι φίλαθλοι τους, λατρεύουν κάθε αθλητή που φοράει τη φανέλα και το σήμα της ομάδας. Ένιωσα πολύ αυτήν την αγάπη και εύχομαι να συμβεί το ίδιο και στον ΟΦΗ".

Ο ΟΦΗ και η Ελλάδα, είναι η τρίτη Ευρωπαϊκη εμπειρία, του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ, μετά το πέρασμα της απο την Ισπανία (Madrid Chamberí Spain- 2023/24) και την Πορτογαλία (Esmoriz GC Portugal-2022/23).

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε για την μεταγραφή της Martina Guastavino, ότι "είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι, που θα έχουμε μαζί μας την Martina. Είναι η πρώτη ξένη αθλήτρια στο γυναικείο βόλεϊ του ΟΦΗ και είναι μια παίκτρια εγνωσμένης αξίας.

Είναι έμπειρη αθλήτρια, έχει παίξει σε μεγάλες κατηγορίες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο που συμφώνησε και σε αυτή τη μεταγραφή. Θέλουμε φέτος τα κορίτσια να πάνε ένα σκαλοπάτι παραπάνω απο πέρσι, που τερματίσαμε στην 6η θέση.»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ