1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2024 17:50

ΓΣ Πετρούπολη: Συνεχίζει με Αρετή Τέζα στον πάγκο - οι ανανεώσεις και οι πρώτες μεταγραφές

Για τρίτη χρονιά θα παραμείνει στον πάγκο του ΓΣ Πετρούπολης στην Α2 γυναικών, η Αρετή Τέζα. Η πρώην πασαδόρος των Βριλησσίων και του Ολυμπιακού, με την τεράστια καριέρα, ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία της με την διοίκηση του συλλόγου. Νέος μέλος στον πάγκο θα είναι ο γυμναστής, Θανάσης Ηλιόπουλος, μετά την μετακίνηση του Αντώνη Θεοδωρόπουλου στο Μαρκόπουλο.

Όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν 2024-25 στην Ά ζώνη της Α2 γυναικών για το σύλλογο των Δυτικών προαστίων που βρίσκεται σταθερά στην τετράδα των πλέι οφ ανόδου τα τελευταία χρόνια, ανανέωσαν έξι παίκτριες οι οποίες είναι: Λουίζα Βούκαλη (λίμπερο), Κατερίνα Κοτσαμπά (πασαδόρος), Σοφία Μπούσια (κεντρική), Νεκταρία Ζίγκιρη (ακραία), Νικολέτα Κοκμοτού (ακραία), Έλενα Ιωάννου (ακραία).

  Επίσης μεταγραφικά η Πετρούπολη απέκτησε μέχρι τώρα, τις Μαργαρίτα Πρίντεζη (κεντρική), Αναστασία Καραγιαννίδη (λίμπερο), ‘Ελενα Ανδριώτη ( πασαδόρος).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ