1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2024 16:02

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Συνεχίζει στην Α2 με προπονητή τον Βίκτωρα Παντόπουλο - οι ανανεώσεις και μεταγραφές

Σε τροχιά ανασυγκρότησης βρίσκεται ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Η νεοφώτιστη ομάδα της Α2 και περυσινή πρωταθλήτρια Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας για δεύτερη χρονια με τον προπονητή και αρχιτέκτονα της ανόδου, Βίκτωρα Παντόπουλο.

Όσον αφορά το ρόστερ, παρέμειναν η εκπληκτική πασαδόρος και «X-factor» της περυσινής σεζόν, Αθηνά Γεωργοπούλου, η μαχητική λίμπερο Δανάη Βλάχου, η σταθερά καλή κεντρική Δήμητρα Βούλγαρη, η πασαδόρος Ειρηλένα Γρατσία, η σκόρερ και ακραία Σοφία Λακασά.

Στον μεταγραφικό τομέα είχαμε την μεγάλη (τρίτη) επιστροφή της έμπειρης κεντρικής, Ιωάννας Εικοσπεντίδου, της κεντρικής Ιωάννας Πούλα, την απόκτηση της λίμπερο Μαρίας Πολονύφη, της κεντρικής Ηρώ Θανάσαινας που προέρχεται από μια σπουδαία χρονιά με τον Πανελλήνιο όπου κέρδισε το πρωτάθλημα Τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ και την άνοδο στην Β’ εθνική, της διαγώνιας Έλενας Χαύτα, της επίσης διαγώνιας Ελευθερίας Ιωαννίδου, και της ακραίας Μαριήλια Μπαλάσκα, η οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία με τα Βριλήσσια στην Πρι Λιγκ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε και τις δύο σουπερ άτυχες της περυσινής σεζόν για τον Θρίαμβο, τις ακραίες Μαρία Θώδη και Μαριαλένα Παπαδοπουλου που υπέστησαν ρήξη χιαστού, και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό από τα γήπεδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ