1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης διοργανώνει 2ήμερο Σεμινάριο στο κλειστό Γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" στην Θεσσαλονίκη 1-2 Ιουνίου, με έναν από τους κορυφαίους προπονητές ανάπτυξης της Ιταλίας τον Luca Cristofani.
Στον Ηλυσιακό θα αγωνίζεται η Ελένη Βυθούλκα. Η 27 χρονη (1μ77) πασαδόρο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα των Ιλισίων, η οποία δημιουργεί ένα νέο πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την επιστροφή και πάλι στη Volley League από την οποία υποβιβάστηκε μετά από έξι χρόνια.
Η Κατερίνα Γιώτα ακολούθησε την διαδρομή Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός-ΑΕΚ και επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς στην  Pre League  γυναικών.
Αυτό που περίμεναν στην ΑΕΚ έγινε...
Σημαντική ενίσχυση για το κέντρο της Θέτιδας Βούλας, αποτελεί η απόκτηση της Ζαχαρούλας Γιαννέλου. Η παρουσία της 28 χρονης έμπειρης κεντρικής (1μ85) που έχει περάσει από Μαρκόπουλο, Ηρακλή Κηφισιάς, Βριλήσσια, Πανναξιακό, Κόρινθο, Λαμία, Ελβετία, Μίλωνα, δίνει ποιότητα και ύψος στο φιλέ για την ομάδα των νοτίων προαστίων.
Μεγάλη επιθετική ενίσχυση για τον Πήγασο Πολίχνης, καθώς γνωστοποίησε την απόκτηση του 28 χρόνου ακραίου (1μ94) Στέλιου Τζουμάκα.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο σύλλογος ΑΣ BV ΧΑΝΙΩΝ μαζί με τον Δήμο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης, θα διοργανώσει από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου τουρνουά OPEN του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ, στις άρτιες εγκαταστάσεις τους στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.
Την παραμονή της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου για τέταρτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η 28 χρονη (1μ85) διεθνής κεντρική αποκτήθηκε από τους πράσινους το 2021, και σε αυτά τα τρία χρόνια με το τριφύλλι, έχει κατακτήσει συνολικά 4 τίτλους ( 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 2022,2023,2024- 1 Κύπελλο Ελλάδας, 2024).
Tην παραμονή της 31 χρονης (1μ82) κεντρικής, Ναταλίας Μεταξά για έκτη χρονιά ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.
Ολοκληρώθηκε η Α΄ κατηγορία vintage μεικτές ομάδες, με τον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη τη Δευτέρα 27/5 στο γήπεδο Δραπετσώνας «Γ.Κασιμάτης» μεταξύ των ομάδων ΑΑΣΚΔ Κοτινος (1) -ΑΟ Παλλήνη..
Σελίδα 1 από 5010

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ