1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2024 12:26

ΕΣΠΕΔΑ Vintage: Πρωταθλητής ο Κότινος στην Ά κατηγορία

Ολοκληρώθηκε η Α΄ κατηγορία vintage μεικτές ομάδες, με τον τελευταίο αγώνα που διεξήχθη τη Δευτέρα 27/5 στο γήπεδο Δραπετσώνας «Γ.Κασιμάτης» μεταξύ των ομάδων ΑΑΣΚΔ Κοτινος (1) -ΑΟ Παλλήνη..

Η ομάδα του Κότινου νίκησε 3-0 σετ (25-22,25-17,25-21) και κατέκτησε την 1η θέση και το πρωτάθλημα, αφήνοντας την Παλλήνη στη 2η θέση και την ομάδα του Ιπποκράτη Χαϊδαρίου στην 3η θέση.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια καθώς και οι μπάλες δώρο της Ένωσης στις τρεις ομάδες. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας κος Χαράλαμπος Ξοφάκης και ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Vintage κος Ελευθέριος Κογκαλίδης.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης από το δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Κος Δασκαλάκης Στράτος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος παιδείας Κα Αγγελετοπούλου Κατερίνα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κος Καλαμαράς Γιώργος, καθώς και ο γραμματέας του Κ.Κ.Ε. κος Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ