1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2024 21:56

Πέθανε ο γίγαντας Γιάννης Νικολαϊδης, ο αγαπητός Γιαννάς

Μια μεγάλη μορφή του ελληνικού βόλεϊ, ο Γιάννης Νικολαίδης ή Γιαννάς έφυγε από την ζωή. Είναι ο τέταρτος της μεγάλης ομάδας του Ηρακλή, μετά του Γκαϊτατζή. Πασαλή, Αντωνιάδη που φεύγει από κοντά μας και ο πρώτος της ομάδας της Γάνδης.

Το ελληνικό βόλεϊ πενθεί την απώλεια του Γιάννη Νικολαΐδη. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος, μέλος της Εθνικής ομάδας η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο το 1987 στη Γάνδη, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών.

Ο «Γιαννάς» όπως ήταν το παρατσούκλι του, αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην σπουδαία ομάδα του Ηρακλή, ενώ συνέχιζε να παίζει βόλεϊ σε μεγάλη ηλικία αγωνιζόμενος σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Νικολαΐδης αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν από λίγες ημέρες υποβλήθηκε εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση ανευρύσματος κοιλίας. Κι ενώ αρχικά φάνηκε ότι ξεπερνά τον κίνδυνο, δυστυχώς το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή

Στη φωτογραφία διακρίνεται η Εθνική ομάδα του 1987 που έγραψε το έπος της Γάνδης. Ο Γιάννης Νικολαΐδης εικονίζεται με το Νο 14 (τρίτος από δεξιά στους ορθίους).

 

Στη φωτό με τον Γιάννη Κυλίτση

γiannas

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ