1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2016 23:32

Τερζής: «Να πάμε χωρίς απώλειες στη Θεσσαλονίκη»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της νίκης απέναντι στο Καζακστάν ήταν και ο Θάνος Τερζής. Ο έμπειρος πασαδόρος βοήθησε τα μέγιστα τους συμπαίκτες του να τελειώσουν το ματς με 71% στην επίθεση. Η Εθνική επέβαλε τον ρυθμό της και αυτό οφείλεται στον Τερζή, ο οποίος δήλωσε:
«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Το Καζακστάν είναι ένας αντίπαλος που δεν γνωρίζαμε ιδιαίτερα και παίζει αρκετά διαφορετικό βόλεϊ από εμάς. Θεωρώ ότι πήγαμε αρκετά καλά, αν και θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Κάναμε αρκετά λάθη, αλλά στο τέλος του δεύτερου σετ δείξαμε χαρακτήρα και μετά το παιχνίδι ήταν διαδικαστικό. Ο κόσμος στην Κοζάνη ήταν καταπληκτικός και τον περιμένουμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια για να μείνουμε αήττητοι και να φύγουμε για την Θεσσαλονίκη χωρίς απώλεια.

Το Πουέρτο Ρίκο παίζει διαφορετικό στύλ παιχνίδιου και είναι μια αθλητική ομάδα. Είναι καλοί παιχτες, αλλά έχουν τα τρωτά σημεία τους και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχει μια νέα φουρνιά αθλητών που δουλεύουμε μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά για να μπορέσει η εθνική ομάδα να ξαναφέρει επιτυχίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ