1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2016 23:56

Φράγκος: «Κάθε πρεμιέρα είναι... περίεργη»

Κορυφαίος του αγώνα με το Καζακστάν ήταν ο Ανδρέας Φράγκος και στις δηλώσεις του τόνισε την ιδιαιτερότητα μίας πρεμιέρας και στάθηκε στην ψυχραιμία που έδειξε η Εθνική στο δεύτερο σετ όταν έκανε κοιλιά.
«Κάθε πρώτο παιχνίδι σε μία διοργάνωση είναι λίγο περίεργο. Λίγο να βρούμε τους ρυθμούς μας, λίγο να δούμε και να αναλύσουμε την άλλη ομάδα γιατί οι εικόνες που έχουμε είναι πρωτόγνωρες, δεν τις έχουμε ξαναδεί αυτές τις ομάδες. Σίγουρα κάποιες στιγμές που δεν ήμασταν καλοί μας έφεραν μία αμηχανία και κάναμε κάποιες κοιλιές. Το θετικό είναι ότι κάναμε κάποιες καλές ενέργειες στο τέλος του δευτέρου σετ, πήραμε τη δύναμη που χρειαζόμασταν και στο τέλος φτάσαμε στη νίκη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία που δημιούργησε ο κόσμος, μπράβο σε όσο κόσμο και μακάρι αύριο να έρθουν ακόμα περισσότεροι και από την πλευρά μας ευχόμαστε να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα και να τους κάνουμε να αισθανθούν όμορφα».

Για το αυριανό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο ο διεθνής ακραίος είπε: «Δυστυχώς δεν το είδαμε το παιχνίδι σήμερα, ήμασταν στο ξενοδοχείο. Απ'ότι ξέρω λείπουν κάποια ονόματα, οπότε η δυναμική της ομάδας έχει πέσει. Πιστεύω δεν έχει σημασία τόσο τι μπορεί να κάνει το Πουέρτο Ρίκο αλλά η δικιά μας εικόνα στο παιχνίδι και πως θα επιβάλουμε τον ρυθμό μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ