1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2024 12:18

Παραμένει Αμαζόνα για τρίτη χρονιά η Μυρτώ Μαραζοπούλου

Στο ρόστερ των Αμαζόνων θα παραμείνει η Μυρτώ Μαραζοπούλου. Η 19 χρονη λίμπερο που έχει αλματώδη εξέλιξη, συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Ν. Ερυθραίας να φορέσει για τρίτη χρονιά την φανέλα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΝΝΝΕ αναφέρει για τη νεαρή λίμπερο που ηταν από τις πρωταγωνίστριες της κατάκτησης του τίτλου Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ μετά από 30 χρόνια, και της δεύτερης θέσης στο αντίστοιχο Πανελλήνιο, αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη νεαρή λίμπερο Μυρτώ Μαραζοπούλου.

Η 19χρονη θα ενισχύσει την ομάδα από την πίσω ζώνη, για τρίτη χρονιά, καθώς διοίκηση και προπονητικό team αναγνώρισαν την συνεχή ανοδική πορεία της και τη δέσμευσή της να στηρίξει την προσπάθεια για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα της PreLeague.

Εξελίχθηκε μέσα από τα αναπτυξιακά τμήματα των Αμαζόνων και ξεχώρισε για την εργατικότητα και το ταλέντο της, ενώ ήδη μεταφέρει στις αποσκευές της μία σημαντική επιτυχία, της δευτεραθλήτριας Ελλάδας στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 την περίοδο 2023-24.

Το Δ.Σ. των Αμαζόνων εύχεται στη Μυρτώ Μαραζοπούλου υγεία και καλή επιτυχία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ