1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2024 23:05

Νέα προπονήτρια στην Κόρινθο η Έφη Μαρτσουκάκη

Η Έφη Μαρτσουκάκη είναι η νέα προπονήτρια του ΑΣΠ Κόρινθος στη Πρι Λιγκ Γυναικών στη θέση της Κάταλιν Κις. Για την έμπειρη προπονήτρια η οποία εχει εργαστεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αγ. Στέφανο,Ηρακλή Κηφισιάς, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΚ Χαλανδρίου και Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, αναλαμβάνει την Πελοποννησιακή ομάδα με στόχο να την ανασυγκροτήσει και να την βοηθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Σημαντική είναι μέχρι σήμερα προπονητική καριέρα της Έφης Μαρτσουκάκη, η οποία είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το άθλημα της πετοσφαίρισης, αλλά και για χρόνια αθλήτρια:

Προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του ΖΑΟΝ 3 χρόνια Προπονήτρια στη γυναικεία ομάδα του Αγ. Στεφάνου με κατάκτηση πρωταθλήματος Β ΕΣΠΑΑ και Α ΕΣΠΑΑΗρακλείουΠροπονήτρια υποδομών Α.Ο ΠαΠροπονήτρια υποδομών Αγ.Στεφάνου με κατάκτηση πρωταθλήματος Α παγκορασίδων

Προπονήτρια υποδομών Ν. Τυφών Πα λλήνης με κατάκτηση 2η θέσης στο πρωτάθλημαΠροπονήτρια στα τμήματα υποδομών του Ηρακλή Κηφισιάς με κατάκτηση:

1) 2 πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ κορασίδων

2) 2η θέση ΕΣΠΑΑ νεανίδων

3) 2η θέση ΕΣΠΑΑ Ά παγκορασίδων

4) 2η θέση ΕΣΠΑΑ Γ παγκορασίδων Προπονήτρια της γυναικείας ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ σε Α1 και Α2 εθνική κατηγορία (2 χρόνια β προπονήτρια και 1 χρόνο α προπονήτρια)

Προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ με κατάκτηση κυπέλλου ΕΣΠΑΑ και πρωταθλήματος Α τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑ Προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με κατάκτηση 2 κυπέλλων ΕΣΠΑΑ , Πρωτάθλημα ΕΣΠΑΑ Εθνικής και άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορίαΥπεύθυνη Ακαδημίας ΑΣΚ DEREE

Προπονήτρια στις ομάδες παγκορασιδων με κατάκτηση 3ης θέσης στο πρωτάθλημα παγκορασιδωνΠροπονήτρια στις Γυναίκες και Νεάνιδες του ΑΟΔ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ με κατάκτηση πρωταθλήματος στο Α Τοπικό, κυπελλούχος ΕΣΠΑΑ,

Και κατάκτηση 2η θέση για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα τις Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑΩς αθλήτρια έχει:4 πανελλήνια πρωταθλήματα Α1 γυναικών με Παναθηναικό 3 πανελλήνια πρωταθλήματα Α2 με Αγ.Σώστη, ΖΑΟΝ, ΑΕΚ

2 πρωταθλήματα γυναικών Β εθνικής με ΖΑΟΝ, Α.Ο.ΑΓ ΣΤΕΦΑΝΟΥ1 πρωτάθλημα γυναικών ΕΣΠΑΑ με Α.Ο ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ1 πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων

Στις πρώτες της δηλώσεις στο korinthosvolley.gr ανέφερε:

"Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και την πρόταση να αναλάβω τη γυναικεία ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία και με πολύ δουλειά να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας”.

Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί την προπονήτρια Κάταλιν Κις για την προσφορά της στον ΑΣΠ Κόρινθος κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο και την εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ