1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2024 15:35

Αμαζόνες: Αμυντική ενίσχυση με Πωλίνα Τριγωνίδου

Την αμυντική ενίσχυση της με την 32 χρονη έμπειρη λίμπερο, Πωλίνα Τριγωνίδου, γνωστοποίησαν οι Αμαζόνες.

Η ανακοίνωση για την Τριγωνίδου που έχει περάσει από πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης ενώ στην Αθήνα έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ηρακλή Κηφισιάς, Αιγάλεω, Βριλήσσια, αναφέρει:

«Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τη λίμπερο Πωλίνα Τριγωνίδου.

Η 32χρονη Βορειοελλαδίτισσα με την ένταξή της στο δυναμικό των Αμαζόνων, αναμένεται να ενισχύσει την άμυνα από την πίσω ζώνη, στηρίζοντας με την πλούσια εμπειρία της την προσπάθεια για διάκριση της ομάδας τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ ακολούθησαν οι ΑΣ Αγ.Παύλος, ΧΑΝΘ, ΜΕΝΤ, Παναθλητικός, ΠΑΟΚ, Κεραυνός Αγ.Παύλου, Πανιώνιος και Ηρακλής Κηφισιάς.

Την περίοδο 2021-2022 αγωνίστηκε στο Αιγάλεω όπου και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδό του στην VolleyLeague, ενώ τη σεζόν 2022-24 έβγαζε υποδοχές για τον ΦΟ Βριλησσίων.

Το Δ.Σ. των Αμαζόνων εύχεται στην Πωλίνα Τριγωνίδου υγεία και καλή επιτυχία.»

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ