1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2024 16:43

«Ψήλωσε» ο Πορφύρας με Ελευθερία Σπαντιδάκη

Στον Πορφύρα θα αγωνίζεται η Ελευθερία Σπαντιδάκη. Για την 19 χρονη (1μ85) ταλαντούχα κεντρική που ξεκίνησε το βόλεϊ από την ΑΕΚ και συνέχισε στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης (Β’ εθνική ΕΣΠΑΑΑ), οπου είχε μεγάλη εξέλιξη, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:

«Η χαρισματική 19χρονη ( γεννημένη το 2005) κεντρική Ελευθερία Σπαντιδάκη εντάσσεται στην ομάδα του Πορφύρα προκειμένου να ενισχύσει την νέα-φιλόδοξη προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα της Pre League της σεζόν 2024-2025.

Η φοιτήτρια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στο τμήμα επιστήμης διαιτολογίας και διατροφής, ξεκίνησε στην ΑΕΚ (2014-2019) και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης (2019-2024), με πρωτάθλημα και Κύπελλο στις Γυναίκες αλλά και πληθώρα διακρίσεων στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων.

Η τοποθέτηση της Ελευθερίας :

«Ειμαι πολύ χαρούμενη για την έναρξη της συνεργασίας μου με τον Πορφύρα. Ευχαριστώ τον προπονητή Νικηφόρο Γιαννόπουλο και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλη σεζόν με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ