1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2024 23:05

Πορφύρας: Ανακοίνωσε την αποχώρηση οκτώ παικτριών

Την αποχώρηση οκτώ παικτριών από το περυσινό ρόστερ της Πρι Λιγκ, ανακοίνωσε η διοίκηση του Πορφύρα:

“Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, γνωστοποιεί ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν στη Γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας για τη σεζόν 2024-2025 οι παίκτριες:

Γούναρη, Δημοπούλου, Καϊσέδο, Κουόλ, Ομογκίμπο, Πατουχέα, Ποντικάκη, Σωτηρίου.Τους ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής τους και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ.Ειδικά, τόσο στην Αναστασία Ποντικάκη που έδωσε πολλά για 6 χρόνια στην ομάδα μας, όσο και στην Ασία Κουόλ, παιδί από τα σπλάχνα του Πορφύρα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την πολυετή προσφορά τους, όπως και σε κάθε παίκτρια που αγωνίσθηκε στη σεζόν 2023-2024 στον Πορφύρα, στην πιο κακότυχη χρονιά της ιστορίας μας.

Παραμένουν από το ρόστερ της τελευταίας περιόδου στον Πορφύρα ( με την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά με τις Πανελλήνιες ) οι : Βαλσάμη, Γερομιχαλού, Καριπίδη, Λιάρου, Μπουτσελάκου, Πανούση , Σάντε.                      

Επιθυμία μας είναι να συνεχίσει στις Γυναίκες του Πορφύρα κι η Παυλίνα Κίντου, αλλά, ας έχουμε σεβασμό στο γεγονός ότι ανήκει στον Μίλωνα, που μας την είχε παραχωρήσει με υποσχετική.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ