1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2024 23:07

Βριλήσσια: Πλεονέκτημα στο κέντρο με Άννα Μαρία Καλλή

Νέα μεταγραφική ενίσχυση για τα Βριλήσσια με την Αννα Μαρία Καλλή. Η ομάδα των βορείων προαστίων που κτίζει σταθερά ένα πολύ δυνατό ρόστερ, το οποίο τη βάζει πλέον στους διεκδικητές ανόδου στη νέα Πρι Λιγκ, συμφώνησε με την 25 χρονη κεντρική (1μ85), δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό κέντρο.

Η ανακοίνωση του ΦΟΒ για τη συνεργασία με την Καλλή που εχει αγωνιστεί σε Τελαμώνα, Άρτεμις Κορυδαλλού, ΖΑΟΝ (κατάκτηση ανόδου Πρι Λιγκ το 2022 με προπονητή τον Κώστα Λιώση), Αμαζόνες, Ηλυσιακο, αναφέρει:

« Η διοίκηση του ΦΟ Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του για τη σεζόν 2024-25 με την αθλήτρια Άννα Μαρία Καλλή. Η Άννα Μαρία Καλλή, εχει γεννηθεί το 1999, έχει ύψος 1,84, και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά το μπλοκ της ομάδας μας από τη θέση της κεντρικής.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία και εχει αποκτήσει σπουδαίες εμπειρίες, παίζοντας πολύ ανταγωνιστικές σεζόν με ΖΑΟΝ, Αμαζόνες και Ηλυσιακό.

Αννα Μαρία σε καλωσορίζουμε στον ιστορικό σύλλογο μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ