1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-09-2016 16:17

Κουτσούλας, Δεληκωστίδης, Βουδούρης στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού

Τρεις διαιτητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αυτή την εβδομάτα
Από 22-25 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας θα σφυρίξει αγώνες για τον Δ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών (Σλοβακία, Κροατία, Λετονία, Ισραήλ), καθώς και για τον Δ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών (Σλοβακία, Κροατία, Πορτογαλία, Ισραήλ). Οι αγώνες και των δύο ομίλων θα διεξαχθούν παράλληλα στην πόλη Rovinjτης Κροατίας.

Από 23-25 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Σωτήρης Δεληκωστίδης θα σφυρίξει αγώνες για τον ΣΤ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών. Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη Jablonec Nad Nisouτης Τσεχίας και στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Ρουμανία, Εσθονία, Π.Γ.Δ.Μ. και Τσεχία.

Επίσης, από 23-25 Σεπτεμβρίου ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης θα σφυρίξει αγώνες για τον Γ’ όμιλο της 2ης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών. Οι αγώνες θα γίνουν στην πόλη BielskoBialaτης Πολωνίας και στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Φινλανδία, Ουγγαρία, Εσθονία και Πολωνία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ