1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-09-2016 19:08

Σεμινάριο ΟΔΒΕ με Καραμπέτσο και 200 διαιτητές

Το Σαββατοκύριακο 24-25/9/2016 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Αθήνας και στα ξενοδοχεία "Coral" και "Galaxy", το 24ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο της ΟΔΒΕ, τις εργασίες του οποίου παρακολούθησαν, ο Πρόεδρος του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΠΕ κος Καραμπέτσος Γιώργος και 200 περίπου διαιτητές από όλη την Ελλάδα.
Εισηγητές του Σεμιναρίου ήταν οι εξής: κα Ψυχουντάκη Μαρία, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αθλητικής Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστρημίου Αθηνών στο Τμήμα ΤΕΦΑΑΑ, οι καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Αντωνούλης Βασίλης, Βαρθαλίτης Αλέξανδρος,Διαμαντόπουλος Γιώργος, Κάλλης Εμμανουήλ, Ράπτης Βασίλης και ο πρόεδρος της ΤΕΔ ΟΔΒΕ κος Μαυρικίδης Σταύρος.

Πριν την έναρξη των εργασιών του Σεμιναρίου, τιμήθηκαν η κα Ψυχουντάκη Μαρία, για την προσφορά της στην επιμόρφωση των διαιτητών και ο διεθνής διαιτητής beach volley κος Παπαδογούλας Χαράλαμπος για την συμμετοχή του στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ