1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-05-2024 18:40

Εθνικός Πειραιώς: Ανανέωσαν Κουτούβαλη και Μαντάκη

Την δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού ρόστερ για τη νέα σεζόν 2024-25, στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ξεκίνησε ο Εθνικός Πειραιώς απο τις ανανεώσεις της αρχηγού- διαγώνιας, Μαριάνθης Κουτούβαλη, και της 19 χρονης ακραίας, Αναστασία Μαντάκη.

Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει για τις δύο αθλήτριες:

«Για 7η συνεχόμενη χρονιά συμφώνησε να παραμείνει στην «ομάδα της καρδιάς της» η αρχηγός και ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας Βόλεϊ του Ομίλου η 21ετών διαγώνιος Μαριάνθη Κουτούβαλη.

Μαζί με την Κουτούβαλη συμφώνησε με τον Εθνικό και παραμένει και την νέα χρονιά η εξαιρετική 19 ετών ακραία Αναστασία Μαντάκη.

Η αρχηγός του Εθνικού θυμίζουμε έχει κατακτήσει με την ομάδα μας, τρία πρωταθλήματα Κορασίδων έχει στεφθεί μια φορά MVP, έχει πάρει ασημένιο μετάλλιο και δεύτερη θέση με την ομάδα των Νεανίδων, έχεις τρείς Ανόδους με την Γυναικεία Ομάδα, και πέρσι κατέκτησε και το Κύπελλο Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Η Αναστασία Μαντάκη ήταν μέλος της ομάδας του Εθνικού πριν από επτά χρόνια κατακτώντας μαζί του Τρία Πρωταθλήματα Κορασίδων, και Δύο Ανόδους με το Γυναικείο Τμήμα έπειτα μεταπήδησε, στην ομάδα του Αστέρα Νίκαιας και στην συνέχεια του Ιωνικού Νίκαιας και έφτασε μέχρι και την Α2 Εθνική Κατηγορία κατακτώντας ταυτόχρονα πρωταθλήματα Κορασίδων, Νεανίδων όπου αναδείχθηκε και ΜVP.Πέρσι επέστρεψε στον Εθνικό κατακτώντας αμέσως το Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ.

Έτσι ο Ερμάλ Τσικόγια θα έχει στα χέρια του δύο υπερπολύτιμα εργαλεία για την νέα αγωνιστική σεζόν και για το νέο Εθνικό που θα δημιουργήσει και θα έχει την σφραγίδα και την δουλειά, του νεαρού τεχνικού της ομάδας μας.

Μαριάνθη, Αναστασία Συνεχίζουμε Δυναμικά Μαζί»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ