1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2024 13:06

ΕΣΠΕΔΑ Κ17 Αγόρια: Πρωταθλητής ο Μίλωνας για τρίτη χρονιά με MVP Παπαδόπουλο (vd)

Πρωταθλητής για τρίτη σερί χρονιά στα Αγόρια Κ17 της ΕΣΠΕΔΑ, αναδείχθηκε ο Μίλωνας. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης στο χθεσινό τελικό του final-4 που έγινε στο κλειστό Ν.Περάμου, ήταν εντυπωσιακός και νίκησε άνετα 3-0 (25-14, 25-19, 25-12) την μαχητική Αργυρούπολη.

MVP αναδείχτηκε ο ακραίος Παπαδόπουλος του Μίλωνα, καλύτερος πασαδόρος ο Γεωργούντζος, κορυφαίος επιθετικός ο Παναγιώτου του ΑΟΝΑ, υποδοχέας ο Περδικέας της Πετρούπολης και κεντρικός ο Νίκος Κοσμίδης της Γλυφάδας.

  Αγωνιστικά η ομάδα του κόουτς Παναγιώτη Γεωργούντζου που έχει ήδη κατακτήσει το Κ21 Αγοριών ΕΣΠΕΔΑ, το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ21, το Κ18 Αγοριών ΕΣΠΕΔΑ ενώ εχει προκριθεί στο αντίστοιχο Πανελλήνιο, ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού. Με όπλο το εκπληκτικό σερβίς των Παπαδόπουλου, Γεωργούντζου, Διαμαντή, και πολύ αποτελεσματικό μπλοκ, κατάφερε να έχει προβάδισμα στο σκορ σε όλα τα σετ και να τα καακτήσει με άνεση.

Από την άλλη η Αργυρούπολη με τους Παναγιώτου, Γαλουντζή, Ράπτη, Μανουσάκη, Στεφάτο, πάλεψε όσο μπορούσε αλλα η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη.

Να σημειώσουμε ότι η Αργυρούπολη ήταν δεύτερη και στο final-4 ΕΣΠΕΔΑ των Αγοριών Κ18.

Διαιτητές: Καραγιαννάκης- Κολομβίνος- Πολλάτος.

Μίλωνας (Γεωργούντζος): Διαμαντής, Παϊζης, Καλαϊντζής, Τζιώρας, Παπδόπουλος, Γεωργούντζος, Ραγκούσης (λ), Μακρής, Παπαθανασίου

Αργυρούπολη ( Γαλιώτος): Παναγιώτου, Γαλουντζής, Ράπτης, Αγγελόπουλος, Τσαγράκης, Μανουσάκης, Λαμπρόπουλος (λ) Στεαφάτος, Ισπάνγκο.

Χάλκινο μετάλλιο για Πετρούπολη

Τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό για την Πετρούπολη, η οποία επικράτησε 3-1 της Γλυφάδας. Τα σετ με τυπικά γηπεδούχο την Γλυφάδα 21-25, 25-12, 22-25, 20-25.  

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ