1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-02-2014 19:04

Αρσενιάδης:«Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε ακόμη» (video)

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και ανήσυχος για τις απουσίες λόγω τραυματισμών παρουσιάστηκε ο Κώστας Αρσενιάδης μετά τη νίκη της Κηφισιάς επί του Άρη με 3-1. Ο προπονητής της ομάδας των βορείων προαστείων μίλησε στο volleynews.gr δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ και καλύψαμε αδυναμίες. Όλοι οι παίκτες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έκαναν τεράστια προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Παπαγγελόπουλο που αγωνίστηκε κάνοντας δύο ενέσεις, έστω κι έτσι με πόνο, αφού τραυματίστηκε τελευταία μέρα. Πήραμε έξι βαθμούς σε δύο παιχνίδια που θα μπορούσαμε να μην είχαμε πάρει κανέναν. Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε με τους τραυματισμούς και πως διαχειριζόμαστε τα δύο δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. 

Έχουμε το Κύπελλο και πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα για το πρωτάθλημα. Είναι και τα δύο μεγάλα ντέρμπι, και δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα παιχνίδι και δεν ξέρουμε πώς μπορούμε να παρουσιαστούμε και πώς μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Όσο για τους τραυματισμούς, δεν γνωρίζουμε πότε θα επανέλθουν τα παιδιά κι αυτό είναι το άσχημο». 

Φιορέλα Μάλο

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ