1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-02-2014 19:04

Πρωτοψάλτης και Μουρούτης για τη νίκη της Κηφισιάς (video)

Μία οικογένεια είναι η Κηφισιά, κι αυτό το αποδεικνύει συνεχώς κατά τη διάρκεια, πριν και μετά τους αγώνες. Ο Βαγγέλης Μουρούτης και ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, δύο από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Κηφισιάς επί του Άρη μίλησαν στο volleynews.gr και η χαρά τους ήταν εμφανής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους: 

Βαγγέλης Μουρούτης: «Ήταν ίσως από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, λόγω των απουσιών και των προβλημάτων που υπάρχουν. Ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη με τον Ολυμπιακό, κι πετύχαμε άλλη μία - 'ισως μεγλύτερη - σήμερα. Κάθε νίκη που παίρνουμε και κάθε τι που βγαίνει στα παιχνίδια μας, οφείλεται καθαρά στη δουλειά και την προπόνηση. 

Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη, να ανεβούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παραμείνουμε στην τετράδα. Θέλομε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας. 

Στην αρχή πιστεύω ότι μπήκε και ο Ηρακλής και εμείς λίγο μουδιασμένοι, αλλά αντέξαμε περισσότερο σε πίεση και σε όλα μες στο παιχνίδι, και για αυτό κερδίσαμε. 

Την Τετάρτη έχουμε πάλι δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο και δυστυχώς δεν ξέρουμε τι απουσίες θα έχουμε πάλι, αλλά πιστεύω θα πάρουμε τη νίκη». 

 

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Ήταν ένας αγώνας που είχαμε άλλη μία απώλεια. Ευτυχώς όμως και πάλι καταφέραμε να παίξουμε καλά σε συνδυασμό με την άλλη ομάδα και την τακτική που άλλαζε συνέχεια μέσα στα σετ. Καταφέραμε και πήραμε το τρίποντο το οποίο θέλαμε πολύ. 

Χάσαμε το δεύτερο σετ γιατί ο Άρης μας πίεσε πολύ κι εμείς δεν ήμασταν καλοί στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς το διορθώσαμε στη συνέχεια.

Η διάκριση του MVP με χαροποιεί πολύ. Το αφιερώνω στους Λένα και Μουρούτη που δίνουν τα πάντα παρά τα προβλήματα που έχουν, και παίρνουν τις νίκες με πολύ καλή εμφάνιση». 

 

 

 

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ