1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2015 01:05

Αρσενιάδης: «Είναι νωρίς για να πανηγυρίζουμε»

Να... προσγειώσει την ομάδα του θέλησε ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.
«Η ομάδα μου έκανε πράγματι το καλύτερο παιχνίδι της, έτρεχε και άκουγε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Παρά τα περίεργα σφυρίγματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε κρατήσαμε την συγκέντρωση μας και παίξαμε καλό βόλεϊ. Είναι μία τεράστια νίκη αλλά είναι και νωρίς να πανηγυρίζουμε. Δεν θέλω να προβλέπω την πορεία μας και να προδιαγράφω τροχιές. Δεν είμαι αστρολόγος».

Ο ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Ρουμελιωτάκης είπε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δώσαμε την ψυχή μας για τη νίκη. Είχαμε μελετήσει καλά τον ΠΑΟΚ. Γυρίσαμε το σκορ στο 3ο και στο 4ο σετ και αυτό λέει πολλά. Η νίκη αυτή επί του νταμπλούχου δείχνει πως έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε και με νίκη επί του Εθνικού».

Ο λίμπερο του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιώργος Στεφάνου που στο ίδιο γήπεδο τον Μάιο ως παίκτης του Ολυμπιακού είχε χάσει το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι σημαντική νίκη που δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Οι ομάδες ακόμα είναι ανέτοιμες. Αυτή η νίκη δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε πολλά. Παράλληλα έχουμε και περιθώρια βελτίωσης. Κάνουμε σωστή δουλειά και έχουμε φοβερό κλίμα στην ομάδα».

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 09:31 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ή ομάδα τού ΑΟΠ.ΚΗΦΙΣΙΑ.Χαμηλοί τόνοι,παρά τήν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ,τά μυαλά μέσα στό κεφάλι,δουλειά,καί σύμπνοια,καί τά καλύτερα έρχονται.
    ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ από όλους σέ κάθε μάτς στό Ζηρίνειο.
    ΑΑΟΟΚΑΑΡΑΑΑΑΑ!!!!...
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ