1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-11-2015 01:27

Πανταλέων: «Μεγάλη θέληση για τη νίκη»

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ηρακλή, ο αρχηγός των πρασίνων, Σωτήρης Πανταλέων είπε:
«Δεν ήταν ποιοτικός αγώνας, υπήρχε νευρικότητα και από τις δύο ομάδες γιατί υπήρχε μεγάλη θέληση για τους βαθμούς της νίκης. Αντιδράσαμε σωστά μετά την ήττα που κάναμε στην Ορεστιάδα. Παίξαμε σοβαρά όταν έπρεπε στα κρίσιμα σημεία και πήραμε τρεις βαθμούς που μας τονώνουν το ηθικό και βελτιώνουν τη θέση μας στη βαθμολογία».

Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας είπε: «Σε ένα ακόμα ματς δεν πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό που μπορούσαμε. Είχαμε ζητήματα στην υποδοχή μας και κυνηγούσαμε τον Παναθηναϊκό στο σκορ. Εάν είχαμε πάρει το 1ο και κυρίως το 2ο σετ που τα φτάσαμε στον πόντο η εξέλιξη του αγώνα θα ήταν διαφορετική. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη και να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια»

3 σχόλια

  • Comment Link μπαχαλο Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 12:33 posted by μπαχαλο

    εγω νομιζα οτι θα πεσει η λαμια και η ορεστιαδα
    και ημουν ηρεμος, εαν κερδιζει η ορεστιαδα ποιος θα πεσει για να σωθουμε εμεις;

  • Comment Link ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 09:11 posted by ΦΡΕΝΤΟΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟΣ

    αγαπητέ κε Πανταλέοντα μη ξεχάσεις να στείλεις συγχαρητήρια στον κο Τσιργογιάννη και τον κο Καλαιτζίδη στην Αγίου Δημητρίου για την ομαδάρα που έφτιαξαν. Αν και η Ορεστιάδα ήταν κομπλέ στο μεταξύ τους παιχνίδι θα ήταν με 0 πονταλάκια τωρα. Τώρα με τον ρούλη στη Μίκρα θα πέσουν κορμιά. Οι τυφλοί των καφετζήδων με τους μονόφθαλμους. Αν χάσει η Πετοσφαίριση 2015 αρχίζουν να βαρανε τα τύμπανα του επερχόμενου φούντου. Αλλά για κάποιους πέρα βρέχει. Μόνο μούρη να πουλάνε κι ας ξεφτιλίζεται εβδομάδα με εβδομάδα η ομάδα. Περίμεναν κάτι διαφορετικό; Αν ναι είναι όντως άσχετοι, για τα πανηγύρια, οι περισσότεροι που γνωρίζουν το άθλημα ξερανε ότι αυτή η ομάδα ή θα πέσει ή θα σωθεί στο τσακ λόγω ύπαρξης 1-2 ομάδων το ίδιο κακών. Εκείνοι όμως έχουν διοίκηση δεν έχουν τα αστέρια αυτά που ότι πιάνουν γίνεται στάχτη και μπούρμπερη.

  • Comment Link 40κλησιώτης Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015 06:50 posted by 40κλησιώτης

    Εντάξει για να τα λέμε και όλα παίξατε και με μια από τις 2 χειρότερες ομάδες στην κατηγορία. Την ομάδα του καφετζή Νο 1 του εσχάτως γενειοφόρου κι αυτού, και του καφετζή Νο 2 του κοντομουσάτου των οποίων η σχέση με το άθλημα είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Μιλάμε για παράγοντες μπουμπούκια που κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ υποβιβασμών. Στα τρία και κάτι χρόνια που βρίσκονται-κατά λάθος- στον Ηρακλή έχουν υποβιβάσει και διαλύσει όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη για να μη λέμε ότι διοικούν τον ερασιτέχνη χωρίς να είναι καν διοίκηση. Ετσι απλά επειδή κανείς δεν τους λέει τίποτα την έχουν δει τη δουλειά κάπως και διοικούν. Μιλάμε για μπουμπουκομπούμπουκα. Τελευταίος τους επίτευγμα το περσινό στο γυναικείο που το υποβίβασαν με 20 ήττες σε 20 αγώνες , μηδέν βαθμούς και συνολικά 5 κατακτημένα σετ. Όχι πείτε μου πού αλλού στον κόσμο είδατε τετοιο ρεκόρ; Πουθενά φίλοι μου, μόνο στον Ηρακλή των καφετζήδων μουσάτων. Τωρα η παρέα μεγάλωσε , βάλανε και τον χοντρούλη γυαλάκια να νομίζει ότι είναι πρόεδρος και από κοντά κατι άλλα μπουμπούκια ντεμέκ Πανελλήνια Λέσχη (που δεν υπάρχει πια στην ουσία) και νάσου η ομάδα πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Και πάλι. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Συνένοχοι και μερικοί ηγετίσκοι των οργανωμένων που δε βγάζουν άχνα και κάτι οπαδοδημοσιογραφοι που μάλλον τα έχουν βρει με δαύτους και όλα καλάαααααα. Ετσι λοιπόν μια ομάδα ανάμεσα στις 4-5 καλύτερες της Ευρώπης μεταμορφωθηκε σε μια από τις 2 χειρότερες της Ελλάδας. Άξιοι, άξιοι. Οπότε λοιπόν κε Πανταλέοντα δεν το θεωρώ και μεγάλη νίκη μάλλον νίκη ρουτίνας ήταν με τέτοιο αντίπαλο .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ