1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-06-2024 21:37

Παρέμεινε για τρίτη χρονιά στον Άθλο Ορεστιάδας ο Παναγιώτης Μποζίδης

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον 22χρονο (1μ92) εξαιρετικά ταλαντούχο πασαδόρο, Παναγιώτη Μποζίδη για τρίτη σεζόν, ανακοίνωσε ο 'Αθλος Ορεστιάδας.

 Η ανακοίνωση του Εβρίτικου συλλόγου για τον Μποζίδη αναφέρει:

«Η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 22χρονο πασαδόρο Παναγιώτη Μποζίδη (1.92μ), ενόψει της Volley League 2024-2025.

Ακόμη ένας αθλητής από την Ορεστιάδα, γιος του θρυλικού άσου, Θοδωρή Μποζίδη και αδελφός του Βασίλη, ο Παναγιώτης θα αγωνιστεί για 3η διαδοχική σεζόν στον Άθλο. Στο παρελθόν έπαιξε επίσης σε Α.Ο. Ορεστιάδας και Πήγασο Πολίχνης.

Την τελευταία σεζόν ο Παναγιώτης Μποζίδης είχε σημαντική συμβολή στην πορεία του Άθλου στις εγχώριες διοργανώσεις, με αποκορύφωμα την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου στο νικηφόρο 3-2 σετ επί του Πήγασου Πολίχνης, κατέκτησε τον πρώτο τίτλο MVP Βίκος Cola στην καριέρα του και 2ο στην ιστορία του συλλόγου μας.

Υπήρξε διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες (Παίδων, Εφήβων), ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Αστυνομίας, με την οποία στέφθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης στο 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομίας του Τορίνου.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ο Παναγιώτης Μποζίδης δήλωσε στο www. athlosorestiadas.gr τα εξής: «Χαίρομαι που για 3η σεζόν θα είμαι αθλητής του Άθλου και ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια πετυχημένη, με υγεία και με σκληρή δουλειά να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά την ομάδα, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία της Ορεστιάδας μας».

Η οικογένεια του Άθλου σου εύχεται Πάνο υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ