1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-06-2024 23:22

ΟΦΗ: Μεγάλη ενίσχυση στο κέντρο με τον Εντουάρντο Ράμος Πέρεζ

Την απόκτηση του 27 χρονου (2μ.00) Βενεζουελάνου κεντρικού Εντουάρντο Ράμος Πέρεζ που θα αγωνίζεται ως Έλληνας, γνωστοποίησε ο ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας αναφέρει:

«Μετά την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού Ανδρέα Ανδρεάδη, ο 27χρονος κεντρικός (2μμ) απο την Βενεζουέλα, Eντουάρντο Ράμος Πέρεζ είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας Να βόλεϊ του ΟΦΗ, που δημιουργεί το ρόστερ για την επιστροφή της στη νέα Volley League.

 Να σημειωθεί οτι ότι ο-Ράμος Πέρεζ θα αγωνιστεί στον ΟΦΗ ως Ελληνας, καθώς έχει καταθέσει τα χαρτιά του, για Ελληνοποίηση, οπότε δεν θα πιάσει θέση ξένου παίκτη.Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Εντουάρντο Πέρες-Ράμος, ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Σεπτεμβρίου 1997 στο Τρουχίγιο της Βενεζουέλας, είναι για δυο χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, είναι απο το 2005 στην Ελλάδα και ο ΟΦΗ είναι η 5η ομάδα, που θα αγωνιστεί στη χώρα μας, μετά τον Αθλο Ορεστιάδας, τον Μίλωνα, την ΑΕΚ και τον Εθνικό Πειραιώς.
Με τον Μίλωνα (2019-20), την ΑΕΚ (2020-21) και τον Εθνικό (2017-18), έχει κατακτήσει τρείς ανόδους, στην Voley League

Ο Πέρες-Ράμος, στα χρόνια που αγωνίστηκε ι στην Ελλάδα, έχει να επιδείξει και σημαντικές επιτυχίες στο Beach Volley, με διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Εντουάρντο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας! 

Το βιογραφικό του Εντουάρτνο Ραμός Περέζ‘

Άθλος Ορεστιάδας2023/24AEK
2020/21 - 2022/23AO Μίλων
2018/19 - 2019/20Εθνικός Πειραιώς
2015/16 - 2017/18

Ράμος: "Επαθα πλάκα, με τον κόσμο του ΟΦΗ!

Με τα λόγια αυτά και σε άπταιστα Ελληνικά, καθώς βρίσκεται 8 χρόνια στη χώρα μας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Eduardo Ramos Pérez, σχολίασε τη συμφωνία του με την κρητική ομάδα.

Ο 27χρονος κεντρικός (2μμ) απο την Βενεζουέλα,  είδε όπως είπε τους περσινούς τελικούς ανόδου, που έδωσε ο ΟΦΗ, με τον Πανιώνιο και εντυπωσιάστηκε απο την ατμόσφαιρα."Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Τόσος κόσμος σε αυτό το γήπεδο. Τους θέλω δίπλα μας, σε κάθε παιχνίδι!" ανέφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο Ράμος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα αγωνιστεί ως Ελληνας."Είμαι 8 χρόνια στην Ελλάδα. Αγαπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος, που θα πάρω την ελληνική υπηκοότητα", τόνισε.

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ο Ράμος, ανέφερε ότι "είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος στη χώρα.

Θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς" τόνισε ο Ράμος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ