1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Έφη Μαρτσουκάκη είναι η νέα προπονήτρια του ΑΣΠ Κόρινθος στη Πρι Λιγκ Γυναικών στη θέση της Κάταλιν Κις. Για την έμπειρη προπονήτρια η οποία εχει εργαστεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αγ. Στέφανο,Ηρακλή Κηφισιάς, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΚ Χαλανδρίου και Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, αναλαμβάνει την Πελοποννησιακή ομάδα με στόχο να την ανασυγκροτήσει και να την βοηθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:
Την απόκτηση της 35 χρονης (1μ92) διαγώνιας και σπουδαίας σκόρερ, Μάρτα Ντρπα, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για πολύπειρη Σέρβα αθλήτρια που έχει παίξει σε Ιταλία, Σερβία, Ελβετία, Γερμανία, Ισραήλ, Ρουμανία, Ουκρανία και η ανακοίνωση του δικεφάλου αναφέρει:
Στο 5ο του THESSALONIKI MASTER θα συμμετάσχει ο Ιάσων Κανέλλος, ο οποίος με συμπαίκτη τον Παναγιώτη Ιωαννίδη στοχεύουν στην διάκριση στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γενικότερα.

Για πέμπτη φορά θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Νίκολα Μιγιαϊλοβιτς. Ο 35 χρονος (1μ91) έμπειρος Σέρβος είναι ο νέος ακραίος του νεοφώτιστου στη Volley League, ΑΟ Φλοίσβου Π.Φαλήρου.





]

 

 

 

 

 

Στην Πάτρα και στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος» θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18 από 19 έως 21 Ιουνίου, με την συμμετοχή του Γ.Σ. Άθλου Πατρέων, του Α.Σ.Α. Έβρου Σουφλίου, του Π.Α.Ο.Κ. και του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων.
Με την 5η θέση στις αποσκευές τους επιστρέφουν από την Βουλγαρία ο Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη.
Την 13η θέση στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures στην Κρακοβία κατέλαβαν ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Θλίψη σκόρπισε η είδηση της απώλειας της πρώην αντιδημάρχου Μαρκοπούλου Κατερίνας Χασιώτη, η οποία έχει προσφέρει στον αθλητισμό και στο βόλεϊ ως μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Μαρκοπούλου και ως έφορος στην γυναικεία ομάδα.
Στο ρόστερ των Αμαζόνων θα παραμείνει η Μυρτώ Μαραζοπούλου. Η 19 χρονη λίμπερο που έχει αλματώδη εξέλιξη, συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Ν. Ερυθραίας να φορέσει για τρίτη χρονιά την φανέλα του συλλόγου.
Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 12.00 θα γίνει το πρώτο... σερβίς του THESSALONIKI MASTERS (13-16 Ιουνίου). Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου, Α1).
Σελίδα 1 από 5018

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ