1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2024 16:14

ΕΣΠΕΔΑ: Πλούσιο θέαμα και αύξηση συμμετοχών στα φετινά Vintage Ανδρών και Γυναικών

Μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για τα Vintage Ανδρών, Γυναικών και Μικτών ομάδων της ΈΣΠΕΔΑ, η οποία με ανακοίνωση της προχώρησε στον απολογισμό της επιτυχημένης σεζόν.

23 ομάδες Ανδρών, 18 ομάδες Γυναικών, 20 μικτές ομάδες από όλη την Αττική, 370 αγώνες , 800 περίπου αθλητές και αθλήτριες, ενδιαφέρουσες φάσεις, ένταση, παλμός, ενθουσιασμός, γέλιο, απόλαυση και ευγενής άμιλλα, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των πρωταθλημάτων vintage.

Παλιοί αθλητές και αθλήτριες, συναντήθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους με ανθρώπους, που για πρώτη φορά γνώρισαν το άθλημα του βόλεϊ, «χτίστηκαν» ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

Τα σφυρίγματα των διαιτητών συνέβαλαν τα μέγιστα στην αρτιότητα των αγώνων και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά. Το όραμά μας για το μέλλον η συνέχιση της επιτυχημένης τρέχουσας καθημερινής διαχείρισης, η αντιμετώπιση των δυσκολιών, η κατανόηση προβλημάτων, με στόχο την αύξηση των ομάδων και την ενσωμάτωση νέων συμμετεχόντων.Κλείνοντας μια ακόμη αγωνιστική χρονιά vintage , ο απολογισμός αποτυπώνεται θετικός.

Η ΕΣΠΕΔΑ ως διοργανώτρια αρχή, στάθηκε αρωγός, τηρώντας τις ισορροπίες. την αντικειμενικότητα και ένα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, θέτοντας γερές βάσεις για τη συνέχιση της τόσο επιτυχημένης διοργάνωσης

. Eπίσης η Ένωση Δυττικής Αττικής ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή και τη συνεργασία ολες τις ομάδες και δίνει νέο ραντεβού στους αγωνιστικούς χώρους, στις 24 Οκτωβρίου με τα Vintage Ανδρών και Γυναικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ