1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Έφη Μαρτσουκάκη είναι η νέα προπονήτρια του ΑΣΠ Κόρινθος στη Πρι Λιγκ Γυναικών στη θέση της Κάταλιν Κις. Για την έμπειρη προπονήτρια η οποία εχει εργαστεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Αγ. Στέφανο,Ηρακλή Κηφισιάς, Νίκη Αμαρουσίου, ΠΑΚ Χαλανδρίου και Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, αναλαμβάνει την Πελοποννησιακή ομάδα με στόχο να την ανασυγκροτήσει και να την βοηθήσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:
Στο ρόστερ των Αμαζόνων θα παραμείνει η Μυρτώ Μαραζοπούλου. Η 19 χρονη λίμπερο που έχει αλματώδη εξέλιξη, συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας της Ν. Ερυθραίας να φορέσει για τρίτη χρονιά την φανέλα του συλλόγου.
Την ενίσχυση του ρόστερ με τις Σοφία Μαραθοκαμπίτου (ακραία) και Έλενα Γεωργιάδου (πασαδόρου), συνέχισε ο Απολλώνιος
Την απόκτηση της 21 χρονης εξαιρετικά ταλαντούχας πασαδόρου, Ελισάβετ Χιωτίνη, ανακοίνωσε ο Πορφύρας για τη νέα σεζόν 2024-25 στην Πρι Λιγκ. Για τη συνεργασία με τη νεαρή αθλήτρια που έχει αγωνιστεί σε Αμπελόκηπους, Ιωνικό Νίκαιας και προέρχεται απο βολεϊκή οικογένεια, η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει:
Είναι η πιο συναρπαστική, χρονικά, περίοδος στο γυναικείο βόλεϊ. Συναρπαστικότερη ακόμα και από τους τελικούς των play offs, ακόμα και από το final four του κυπέλλου, ακόμα και από παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Είναι το μαγικό διάστημα από αρχές του Μάη έως τα τέλη Ιουνίου, εκεί που ανακοινώνονται οι μεταγραφές και οι ανανεώσεις των αθλητριών.
 Σημαντική ενίσχυση για το κέντρο των Αμαζόνων αποτελεί η προσθήκη της Ραφαηλίας Κυπαρίσση. Η 25 χρονη (1μ84) αθλήτρια αναμένεται να δώσει ύψος, πάθος και πολλές λύσεις στο μπλοκ της ομάδας των βορείων προαστίων, η οποία θα παλέψει και πάλι για την επάνοδο της στη Volley League.
Μετά από 7 χρόνια στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο Μπάμπης Μυτσκίδης επέστρεψε στην Αθήνα και στο γνώριμο για τον ίδιο Ζηρίνειο. Όχι όμως για τον ΑΟΠ Κηφισιάς (όπου ήταν συνεργάτης του Κώστα Αρσενιάδη), αλλά για λογαριασμό του ΖΑΟΝ.
Η Έλσα Πατουχέα θα είναι η νέα «μαέστρος» των Αμαζόνων για τη νέα σεζόν 2024-25 στην Πρι Λιγκ. Η διοίκηση της ομάδας της Ν. Ερυθραίας, επενδύει για την οργάνωση του παιχνιδιού της, στο πάθος, την ωριμότητα, την τεχνική και την οξυδέρκεια της νεαρής πασαδόρου, η οποία έχει αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.
Στον Πορφύρα που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ θα παραμείνει για 14η χρονιά η 24 χρονη λίμπερο, και αρχηγός Πετρίνα Μπουτσελάκου και με την διοίκηση της Πειραιώτικης ομάδας να την εγκωμιάζει για την σπουδαία εξέλιξη της στο σύλλογο:
Την ανανέωση της συνεργασίας με την εξαιρετικά ταλαντούχα διεθνή κεντρική, Χριστίνα Νικολαϊδη ανακοίνωσαν οι Αμαζόνες. Η 18 χρονη (1μ86) που αποτελεί την «προσωποποίηση του πάθους» για την ομάδα της Ν. Ερυθραίας, αναμένεται να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό δίδυμο μπλοκέρ με την ‘Εμιλυ Κωνσταντέλου, στο νέο πρωτάθλημα 2024-25 της Πρι Λιγκ.
Από την Κηφισιά στο Κερατσίνι η Λουκία Παπαγιαννοπούλου. Η 26 χρονη κεντρική (1μ78) μετά από μια σταθερή διετία στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο πέρυσι κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα και άνοδο απο την Α2 στην Πρι Λιγκ, συμφώνησε με την διοίκηση του Απολλώνιου για τη νέα σεζόν 2024-25.
Στα Βριλήσσια θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Ναταλία Θεοδωράκη. Η 21 χρονη (1μ77) Γιαννιώτισσα ταλαντούχα πασαδόρος που εχει σπουδαίες προοπτικές εξέλιξης, και μεγάλες οργανωτικές ικανότητες συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων για τη νέα χρονιά 2024-25 στην Πρι Λιγκ.
Ο Νίκος Μπουτσορής άρχισε να στήνει την νέα ομάδα του Άρη.
Τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα φορέσει για δεύτερη σεζόν η Ευδοξία Αργυροπούλου. Η πολύπειρη ακραία (1μ87) που ξεχωρίζει για την σπουδαία ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα, και ήταν από τις αθλήτριες που βοήθησαν καθοριστικά στην περυσινή αήττητη πορεία του ιστορικού συλλόγου στην Α2, συμφώνησε να παραμείνει και το 2024-25 στο ρόστερ της ομάδας που θα τη βρει να αγωνιζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.
Μεγάλη ενίσχυση για το κέντρο των Αμαζόνων αποτελεί η απόκτηση της ‘Εμιλλυς Κωνσταντέλλου. Η 27 χρόνη (1μ84) σπουδαία κεντρική που μπλοκάρει πολύ ψηλά, επιστρέφει στα παλιά λημέρια της Ν. Ερυθραίας όπου ξεκίνησε το βόλεϊ, μετά από εννιά χρόνια.  Στο διάστημα αυτό είχε μια σημαντική διαδρομή σε πολλές και σπουδαίες ομάδες, με   αποκορύφωμα το ντάμπλ με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2021-22 ενώ την περυσινή σεζόν κατέκτησε το κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο final-4 του Λουτρακίου.
Διπλή μεταγραφική κίνηση από τον Ηλυσιακό ενόψει της νέας Πρι Λιγκ με την απόκτηση της 22 χρονης (1μ80) κεντρικής Κατερίνας Κοκότη, και της 21 χρονης (1μ70) λίμπερο Κατερίνας Ελένης Σακκά.
Στον Απολλώνιο επέστρεψε η ακραία Κέλλυ Ευθυμιάδη η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον κυπελλούχο ΕΣΠΕΔΑ στη Β’ εθνική, Εθνικό Πειραιώς, ενώ η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε και την παραμονή της διαγώνιας Δέσποινας Σιδεράτου για τέταρτη χρονιά.
Τη δική της «μαέστρο» στο επόμενο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ Γυναικών, βρήκε η ομάδα του Απολλώνιου. Πρόκειται για την 22 χρονη πασαδόρο Εβελίνα Αποστόλου, η οποία επέστρεψε και πάλι στα γνώριμα λημέρια του Κερατσινίου όπου ξεκίνησε το βόλεϊ, μετά από πέντε χρόνια (2019).
Την πρώτη μεγάλη μεταγραφική κίνηση έκαναν οι Αμαζόνες στην προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την διεκδίκηση της ανόδου και της επιστροφής στη Volley League. Η αρχή έγινε με την απόκτηση της 24 χρονης διαγώνιας (1μ95) ‘Αλκηστης Καραφουλίδου η οποία με τα πλούσια αθλητικά προσόντα της και την μεγάλη έφεση που έχει στο σκοράρισμα, δίνει μεγάλο αβαντάζ και υπεροχή στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Ν. Ερυθραίας.
Η Κατερίνα Γιώτα ακολούθησε την διαδρομή Ηρακλής Κηφισιάς-Ολυμπιακός-ΑΕΚ και επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς στην  Pre League  γυναικών.
Στον Ηλυσιακό θα αγωνίζεται η Ελένη Βυθούλκα. Η 27 χρονη (1μ77) πασαδόρο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα των Ιλισίων, η οποία δημιουργεί ένα νέο πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ με στόχο την επιστροφή και πάλι στη Volley League από την οποία υποβιβάστηκε μετά από έξι χρόνια.
Για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να καρφώνει στον Ηρακλή Κηφισιάς η Jessica Angulo. Η πολύπειρη Κολομβιανή διαγώνια "μπόμπερ" (1μ87) και πρώτη σκόρερ στην Α2, συμφώνησε για την παραμονή της στο σύλλογο μας , και για τη σεζόν 2024-25 στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ
Την ανανέωση της συνεργασίας με την Μαριάνα Ανυφαντή γνωστοποίησαν τα Βριλήσσια. Η 20 χρονη (1μ81) εξελίξιμη πασαδόρος που αποκτήθηκε την περυσινή χειμερινή περίοδο, συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων για την παραμονή της στο ρόστερ της περιόδου 2024-25 και τη νέα Πρι Λιγκ.
Στον Ηλυσιακό επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια η Σοφία Γκρέκα. Η 27 χρονη (1μ80) ακραία που αγωνίστηκε στο σύλλογο των Ιλισίων τη σεζόν 2018-19, συμφώνησε με την διοίκηση να γυρίσει, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να διεκδικήσει την επιστροφή της και πάλι στη Volley League.
Σελίδα 1 από 174

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ