1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Α.Ο.Ηλυσιακός

 

 

 

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα της έκανε η Φαίη Μπακοδήμου. Η 24 χρονη (1μ80) ακραία και σπουδαία σκόρερ, θα συνεχίσει την καριέρα της την επόμενη σεζόν στο Ιταλικό πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κούνεο.
Στην μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκεται ο Α.Ο. Λαμίας 2013.
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στην Volley League γυναικών με τους προπονητές να κάθονται σε νέους πάγκους, αυτή τη φορά όχι ως αντίπαλοι, με τον Λορέντσο Μιτσέλι να παραμένει στον Ολυμπιακό.
Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε με ιδανικό τρόπο την έδρα της και με όπλο το μπλοκ, τη σταθερή υποδοχή και υψηλά ποσοστά στην κόντρα επίθεση νίκησε τον Ηλυσιακό με 3-0 ισοφαρίζοντας την σειρά των πλέι άουτ σε 1-1 νίκες.
Με όπλο το σερβίς και το μπλοκ ο Ηλυσιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Λαμίας στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης» και πέτυχε τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Volley League Γυναικών.
Ο Παναθηναϊκός έκλεισε την κανονική περίοδο με τρίποντο, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ του Ηλυσιακού στα Ιλίσια.
ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ
Σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί της ανεβασμένης Λαμίας πανηγύρισε στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός που τον διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ.
Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε με ανατροπή τον Ηλυσιακό με 3-1 στη Θεσσαλονίκη.
Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στη Volley League Γυναικών, και οι μάχες για την τελική κατάταξη των ομάδων στην πρώτη τετράδα αλλά και στη ζώνη των πλέι άουτ παραμένουν αμφίρροπες.
Η Ρίκα Μάασε του Ηλυσιακού είναι η KYANA MVP της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Γερμανίδα διαγώνια ήταν η κορυφαία στην νίκη της ομάδας των Ιλισίων επί του ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Φώτσης».
Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας δύο και πλέον ωρών, ο Ηλυσιακός πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 σετ επί του ΑΟ Θήρας και έμεινε στην διεκδίκηση της 8ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.
Το τρίποντο που τον βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ πανηγύρισε στην Βούλα επί της Θέτιδας ο Ηλυσιακός που είχε σε πολυ μεγάλη βραδιά της Μάασε με 21 πόντους και την Φαίη Μπακοδήμου με 19.
Σελίδα 1 από 37

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ